Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Alternativa Zdravilstvo vaše mnenje

vaše mnenje

Spoštovani!
Stara sem 27 let. Konec maja sem imala gastroskopijo, zaradi težav z želodcem, ki jih imam že več let. Diagnoze so naslednje: floridni eritematozni pangastritis, submukozna lezija antruma želodca, hiperklorhidrija, gerb susp., HUT- pozitiven. Dobila sem terapijo za bakterijo, ki je trajala en teden in Nilar za zmanjševanje žel.kisline. Kontrolo imam komaj 15. septembra zaradi dopustov. Prehranjujem se zdravo. Večkrat imam občutek vračanja vsebine v grlo, včasih kot /gnoj/, grozen zadah ( zobozdravnika obiskujem redno), grlo peče, večkrat napet trebuh, bolečine v trebuhu, blato odvajam redno in normalno.
Težave imam že več let, vendar so vedno hujše. Rada bi spet normalno zaživela, kaj mi svetujete glede na moje težave?
Zahvaljujem se vam za vaš odgovor

Rešitev na vaše številne težave je preprosta: razkisanje telesa. Vem, da se sliši banalno, vendar bo razkisanje telesa (temeljito, več mesecev) rešilo vaše težave. O tej temi smo veliko pisali, uporabite iskalnik.

LP

Dominik Golenhofen zdravilec, dipl. hol. ener. med. (I.M.U.) in Ksenija Lakota zdravilka Golenhofen d.o.o. Obrije 10, Ljubljana Telefon: 059 059 090 www.golenhofen.si [email protected]

New Report

Close