Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Rak Kako živeti z rakom? Vaše mnenje

Vaše mnenje

Pozdravljeni,
zanima me vaše mnenje v zvezi z mojimi težavami. Že nekaj mesecev, mogoče pol leta, imam težave pri odvajanju blata . Dogaja se mi, da čutim potrebo po odvajanju, vendar ko grem na blato gre iz mene samo neka sluzasta tekočina istočasno pa čutim, da si nisem izpraznila črevesa in me še vedno tišči. To se mi dogaja nekaj dni zaporedoma nato grem na blago, ki je nekako normalno čvrsto , nato pa se spet vse ponovi. Če že ni ta situacija,npr. ko pojem kaj bolj odvajajočega, pa imam rahlo drisko. To se mi ponavlja v zaporedjih, normalno blato je bolj poredko. Naj povem, da sem tudi večkrat napeta, npr. ko jem sadje, svežo zelenjavo. Če pa jem kakšno drugo hrano, bolj močno, tudi kruh, testenine, pa mi nekako hrana ostane na želodcu,
tudi do krčev prihaja. Nekoliko si pomagam z grenčico, vendar pravega učinka ni.
Zanimame ali mislite, da bi bilo potrebno opraviti kakšne preiskave ali gre samo za trenutno slabo prebavo. Naj povem da sem stara 40 let in da je moja stara mama imeli raka debelega črevesa . Hvala za odgovor.

Zdravo.

Lahko, da gre samo za slabo prebavo (mogoče ste malo bolj živčni, se neredno prehranjujete). Bi vam pa vseeno svetoval, da obiščete osebnega zdravnika in se čimprej prepričate kako je zares na stvari. Kot sem že omenil, je velika verjetnost, da ni nič, a pri meni se je začelo zelo podobno.

LP,
Damijan

New Report

Close