Najdi forum

Pozdravljeni,

že v naprej bi se vam rada zahvalila, na kakršnem koli mnenju.

Pred mesecem so me prijatelji spoznali z prijetnim fantom. Oba sva bila od lanskega leta samska. Pred tem oba razočarana v ljubezni. Najprej smo šli skupaj zvečer ven, še isti dan mi je poslal mail, da si želi da bi se še kdaj srečala in poklepetala. Od takrat naprej so redno sledili maili, in sms polni ljubeznskih izjav. Ko nama je služba dopuščala sva šla skupaj ven, zvečer pa je ponavadi prihajal k meni.

Že od samega začetka me je vključeval v njihovo družini, že ko sva prvič šla ven me je hotel predstaviti staršem, ker nisem hotela je naslednjič k meni povabil svoje bratrace. Obiskal je moje starše, da sem ga predstavila. Pri meni je tudi že spal – ker imam svoje stanovanje.

Nato pa se je čez noč spremenil. Nič več ljubezenskih smsov, nič več mailov. Ko smo ga z prijatelji čez vikend povabili, če gremo skupaj ven, se mi je opravičil in dejal da je že pri prijateljih in da ne more zapustiti družbe-
Ker pa so bili tisti prijatelji tam kjer mi je lagal. Poslala sem mu sms, da če je dobil kar je hotel, da naj pove ne pa da laže in da se je tako spremenil – naj pove odkrito, da bom vedela na čem sem.

V odgovor sem dobila, da mu je šlo vse malce prehitro, in da ima probleme, ter da bo se mi javil v ponedeljek z mailom in mi vse razložil.

Od takrat od njega ni glasu. Včeraj sem mu pisala da mi lahko zaupa in da bom mu stala o strani – če si seveda želi da sem sploh jaz ob njem. Pa nič od njega.

Njegovi bratranci, me sprašujajo kako napredujeva, moja družina kdaj se spet oglasi – jaz pa sem v temi.

Kakršno koli mnenje dobrodošlo –

LP

Če te še kdaj vprašajao kako napredujeta povej po pravici, da niakkor, samo nazadujeta.

če pa ti noče zaupati, potem pa tako ali tako ne bo vedno prihodnosti.

NAredili si pa vse popolnoma prav, in samo dobra razlaga, seveda njegova, lahko kaj reši.

primož

************************************************************************************* www.mgc-bistrica.si Nihče ni tako bogat, da ne bi koga potreboval in nihče tako reven, da ne bi bil nekomu potreben. [url]https://www.facebook.com/med.over.net[/url]

Dobra punca si, ki je naletela na “bleferja”.
HMMMMMMMMM, verjetno je spoznal kakšno, ki ma v njegovi glavi nekaj več, kakor ti, pa da ne bo spet govora od modrčku številka A, morda si mu bila simpatična, za parkrat “za ponucat”, sedaj pa išče naslednjo žrtev ali celo jo je že našel.
Ne žaluj za takimi gimpelci, so in bodo še ostali, navadni čebelčki, ki letajo iz cveta na cvet.
Saj vem, hudič je to, ko nobenemu ne piše na čelu, kdo in kaj je.
Ampak zaupaj svojim notranjim čustvom, poskusi nekaj časa biti malo bolj hladna do njih, pa čeprav ti srce bije do amena, ne pokaži, da ti je kaj zanje.Naj se trudijo in te obsipavajo z besedami.Ampak draga moja, besede so besede, dejanja dajemo življenju smisel .Dejanja in samo to.
Kakor sem razbral si totalen romantik, zato fantom ni težko napisat nekaj “cvrčečih” besedic in si že mehka.Potem pa juriš………
Škoda, ker se midva ne poznava.
Čutim, da sva isti dušci, romantika, oba.
Ne vem zakaj, a tako čutim.
Pa brez zamere,Pikica.

HOUG govoril sem

Nasmehni se, nekdo te ima rad................

New Report

Close