Najdi forum

Spoznala sem tipa, v katerega sem se pošteno zagledala, bila sem tista, ki je naredila prvi korak in navezala stik. No pristala sva skupaj in v samo 10 dneh mi je popolnoma zmešal glavo. Zdelo se mi je kot da ga poznal že dolgo in res sva se ujela. Star je 22let, jaz pa 24. Sicer pa meni leta niso pomembna.
Vedela sem, da je pred kratkim zaključil zvezo, in predvidevala da še vedno nekaj čuti do nje, kot vsak normalen človek ki neha z nekom.
Tudi jaz sem pred 3 meseci zaključila zvezo, vendar sem si s čustvi na jasnem in vem kaj hočem, medtem ko on ni, čeprav je trdil nasprotno.

No, ko se mi je zdelo da nekaj ni ok, pa sem ga spraševala če mu je prehitro, če rabi čas…pa je odločno zanikal. No, in potem mi frajer naslednji dan pošlje sms!!! v katerem potoži kako mu je hudo, da je vse prehitro zanj, da rabi čas, da vse premisli, da ima zmedo v glavi…..
Skoraj sem pop…. in ga kličem, pa se ne javi…..

No in potem ga srečam nekaj dni kasneje v lokalu, na martinovo soboto, v stanju opitosti….
Bilo mu je tako nerodno, opravičil se mi je,in vse premlel kaj je blo narobe, pa kok sem ok, pa luštna, resna…..in oh in sploh ….Tudi jaz sem mu povedala svoje…..kaj si jaz mislim, da nima jajc ker mi tega ne more povedat v obraz….no, nekako sva se pogovorila….

No, kljub vsemu če nekako odmislim to, sem še vedno zagledana vanj, in bi mu rada stala ob strani -kot kolegica, če bi to hotel…..da bi nekako prebolel..dala bi mu čas, nočem pa da me čisto izključi….

No in to mu hočem povedati, pa nikakor ne želim izpasti kot da bi lezla za njim in ga nekaj prosila, ker mi tega ni treba, in tega ne počnem. Želim pa storiti to, da bom lahko sama sebi rekla da sem mu dala šanso…četudi je ne bo sprejel……in si ne bom ničesar očitala….

A je vredno?

prosim za mnenje….pa hvala

lep dan še naprej

Odlično si naredila, povedala mu to kar mu gre.

Želim pa storiti to, da bom lahko sama sebi rekla da sem mu dala šanso…četudi je ne bo sprejel……in si ne bom ničesar očitala….

tudi to je lepa gesta, samo da je ne bo zagrabil zaradi občutka krivde, potem boš pa še na slabšem.

primož

************************************************************************************* www.mgc-bistrica.si Nihče ni tako bogat, da ne bi koga potreboval in nihče tako reven, da ne bi bil nekomu potreben. [url]https://www.facebook.com/med.over.net[/url]

Mnenje

Ne poslušaj ga, kaj govori,ampak glej, kaj dela – če se ti to zdi fair do drugega človeka oziroma tebe – okej, če se ti ne, pojdi stran in ne glej nazaj -svet je poln čustveno neuravnovešenih moških!! Lp

New Report

Close