Najdi forum

Kot strela z jasnega me je presenetilo. Mož je bil na obisku pri tašči, ki je v bolnici. Ko se vrnil, sem ga vprašala marsikaj, potem pa naenkrat, “iz lufta” rekel; Ja k nam jo bom pripeljal.
Skoraj me je zabilo v tla. Jasno da odnosi med nama niso na visoki ravni. Vendar sem bila zelo prizadeta, ker me ni vprašal. Poleg tega pa sta tu še polnoletna otroka, ki si delita najino spalnico, midva pa spiva v dnevi sobi. Kje bo tašča spala, nisem vprašala. Da bo mera polna je še tuja državljanka. Ko sem ga vprašala, kaj bo storil, če se z zdravjem kaj zaplete, mi je odgovoril, da ne ve.
Pomagali mi boste z vašimi mnenji.
Hvala.

Tukaj pa res ne vem, kaj naj rečem, razen to,d a bi bilo dobro, da bi prej povedal, saj to bo večini jasno, da bi bilo dobro, če bi povedal.

kaj pa storiti, če se z zdravljenjem zaplete??Zagotovo bo imel kdo kakšno izkušnjo.

primož

************************************************************************************* www.mgc-bistrica.si Nihče ni tako bogat, da ne bi koga potreboval in nihče tako reven, da ne bi bil nekomu potreben. [url]https://www.facebook.com/med.over.net[/url]

Draga N, očitno je, da ima mož mamo rad. In morda je tukaj tudi delček “maščevanja”, ker nimata odnosov ” na visoki ravni”.

Če pomislim, da morda gospa nima kam iti, bi tudi jaz za svojo mamo naredila to, da bi jo vzela k sebi, če bi bilo to prehodno obdobje.

Dala si premalo podatkov, da bi ti lahko kaj več povedala.

Lep dan

Alenkaa

Z eno besedo: ****. Pojma nimam, kaj bi jaz naredil. Verjetno bo potreben globok pogovor, kakšna bodo pravila igre, ko bo ona tam in do kdaj bo pri vas. Me pa ta tvoj post asocira na vprašanje: “Punca je zanosila. Jaz želim, da naredi splav, ona pa hoče otroka obdržati. Kaj naj naredim?”

Lp,
A

V naprej sem pričakovala, da bo prišla tašča k nam. Tudi nimam nič proti. Sploh ne razumem, zakaj me je tako prizadelo, če sem pa na tihem pričakovala to. Jezna sem bila zato, ker sem se počutila izločena iz najinega odnosa. Sploh pa potem, ko mi je tudi na vprašanje, Koliko časa bo pri nas, spet odgovoril, da ne ve. Vsa leta imam občutek, da se ne more odločiti, kaj je mama in kaj žena. O tem se tudi ne moreva pogovoriti, ker je to prostor kjer sta samo on in njegova mama. Zatoso vsi odgovori megleni ali jih sploh ni.
Da pa sem do tašče spoštljiva je logično. Morda bom tudi jaz enkrat tašča. Otroka bosta nosila s seboj vzore vzgoje.

Živjo!

Pri vas je pa res tesno! Ali sta polnoletna otroka tudi že zaposlena? Ali ne bi bil že čas, da si poiščeta svoje stanovanje? Ne vem, Zakaj si se pustila izgnati iz svoje spalnice! Kje bo pa tašča spala – morda v kuhinji ali kopalnici? Realno gledano, tudi če je zelo bolna, pri vas dolgo ne more ostati, saj že tako hodite drug po drugem. Kaj pa dom za ostarele občane? Morda pa ima tašča še druge otroke – bi lahko kdo drug skrbel zanjo?

Vsekakor bi se moral mož o taki odločitvi posvetovati s tabo ali debato vsaj začeti z besedami: Ne vem, kaj naj storim! LP

Tudi jaz sem menja, da pri taki situaciji kot je vaša (hodite en po drugemu) ni druge rešitve kot kakšen dom, ki bo pomagal bolni tašči.
Res si sebe ne predstavljam v taki vlogi, premalo prostora, polnoletni otroci, …. tašča, ki nihče ne ve kje bo spala, ….

……….

lp

New Report

Close