vaše izkušnje z vgradnimi omarami AKRON????
HOJLA, MENE PA ZANIMAJO VAŠE IZKUŠNJE Z VGRADNIMI OMARAMI AKRON.
STE BILI ZADOVOLJNI, ALI IMATE KAKEGA DRUGEGA PROIZVAJALCA RAJE? SAMA BI NAREDILA 2 VELIKI VGRADNI OMARI, KAR NE BO MAJHEN STROŠEK, PA ME ZANIMAJO VAŠE IZKUŠNJE.
BILA SEM TUDI V TRGOVIVI IZI, PA SE MI ZDIJO CENE PODOBNE. JE AKRON RES KVALITETNEJŠI??
Imamo jih že precej, precej let, ko še niso imeli v Novi Gorici svoje poslovalnice. Nič obrabljeno, nič pokvarjeno, drsna vrata dobro funkcionirajo. Pred nekaj leti, sem v poslovalnici v Novi Gorici naročila še omare za na hodnik, shrambo. Narejeno tip top, v poslovalnicah prijazni ljudje, monterji pravi majstri in vse so pospravili in počistili za seboj. Svetovali nekaj dobrih rešitev, imam tudi poševen strop. Skratka, zadovoljna in ko bom in če bom rabila še kakšno omaro, se bom oglasila pri njih.
lp
Točno to smo mi dobili tudi pri Akronu. Skupaj z montažo TISTO MINUTO, kot je bilo dogovorjeno (kar je po mojih izkušnjah redkost pri raznih majstrih in “majstrih” pri opremljanju stanovanja) in čisto in pospravljeno (pometeno, očiščeno) sobo, kjer so omaro montirali – mene je skoraj kap, spet zaradi popolnoma nasprotnih izkušenj z raznimi drugimi majstri in “majstri”.
Pred petimi leti sem pri njih vzel vgradno omaro in posteljo za v spalnico. Izmere je z laserjem pobrala njihova referentka. Večkrat so poudarili svojo strokovnost in še zlasti strokovnost monterjev; češ, za tako delo je potreben vrhunski profesionalec! PHE!
No, žal se je (spet!) izkazalo drugače. Prišli so amaterji, mi zaradi nasilne vgradnje (predolga stranica – kljub laserski izmeri!) počili suhomontažni strop, na moje negodovanje pa mi je njihov ‘glavni mojster’ odgovoril, da to itak ni nič takega, češ, da je bil tudi on sam že knaufar (!?) in da dobro ve, da mi bo po prvi ogrevalni sezoni itak strop povsod popokal. Na moj odgovor, da je prva sezona že mimo (videti pa ni niti razpokice), se je le še čudil… – taki strokovnjaki so pri Akronu. Sam nisem ne knaufar in ne mizarski mojster, pa sem očitno svoj knauf strop naredil bolje kot oni delajo za svoje stranke.
Aja, pa kljub ogledu in izvedbi izmer ‘na terenu’ so stranico postelje izdelali tako visoko, da je pokrila stikala za luč in vtičnice pri nočni omarici!? Ker so zato morali veliko stranico zakonske postelje nemudoma popraviti v tovarni, so mi med njenim prenašanjem po stanovanju poškodovali še podboj vhodnih vrat stanovanja in strop v spalnici.
V glavnem – pod kritiko!!! In to za masten denar!
Sem že nekje napisala najino izkušnjo z Akronom. Omara je res lepa, definitivno pa ni vredna končnega zneska.
Vsi zaposleni s katerimi sva prišla v stik so bili izredno prijazni, ustrežljivi, držali so se vseh dogovorov in rokov. Zmotila me je samo ena stvar. Če hočeš naročit kaj kar ni sama omara, recimo kakšen samostojeni predalnik ali nočno omarico je drago kot žafran. Visoko ceno opravičujejo s tem, da to ni njihov glavni program, da je vse razen same omare po naročilu, zato je potrebno plačat 20% davek (omara in vse kar je v njej je 8,5%). To pa lahko nanese kar krepo vsoto. Sam predalnik pa je v bistvu izdelan iz istih predalov, ki jih po želji vgradijo v notranjost omare. Nisve pa preverjala ali imajo isto prakso tudi drugi proizvajalci vgradnih omar.