Najdi forum

vaše izkušnje s strelci?

halo!

kakšne izkušnje imate s strelci??

lp

Samo najboljše. Moja mama je strelka, moj lubi je strelec, prijateljica strelka……

Jih ne zamenjam. :))

Lp, Saška.

ce ni horoskop ena vecjih bedarij, ocenjevanje osebe po tem pa se vecja

Samo vse najoljše, to je ena A s ” znamenje, imam dve lubci strelki, res super, nobenih problemov, včasih mal trme, ki pa mine

:))

Saj sem vedela, da nas imate radi!!!!

Nataša

Nataša ~°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~ V naši glavi se slabo prelevi v dobro, nesreča v srečo, revščina v bogastvo. (Edmund Spenser)

Guinness

kakor na to gledaš oz.kolikor o tej vedi(astrologija) sploh veš.Se sploh spoznaš na astrologijo,da lahko podaš svojo oceno?

Lep pozdrav

Strelci pa so prav prijetni ljudje.Posebej jih zanimajo potovanja in znanje tujih jezikov…skratka vse v zvezi s tujino.
Ljudje,rojeni v tem znamenju, so navadno srečni ljudje in zakaj ne bi bili če je vladar njihove hiše Jupiter.

Lep pozdrav

Glej, tega res ne moreš posploševat. Moja best frendica in moj bivši sta bila rojena na isti dan, a 1 leto razlike. Ona je bila mirna, prijazna, prijetna… On je bil zelo oster z besedami, izkoriščevalski… Oba sta pa bila precej nezanesljiva.

imajo smisel za pravičnost, radi imajo živali, radi potujejo, radi imajo ekzotiko. Ker so intuitivni, je dobro , da imajo ob sebi leva ali vodnarja, pa tudi s tehtnico se ujamejo, ker tehtnica je zelo prijateljska ob strelcu in je ta zveza prav simpatična. obvladujejo tudi ovna. So dokaj samoiniciativni. Znajo biti prav zabavni. Radi tudi plešejo, se ukvarjajo s športi. Z dvojčkom se tudi razumejo, a sta ravno na 180 stopinjah, se pravi, v nekem smislu sta si podobna ali pa prav nasprotna. Z rakom se ne ujema preveč prav tako ne z devico in škorpijonom. Sicer strelec in škorpijon sta si prvi trenutek všeč, lahko se razvije strastna ljubezen, a ne bo obrodila daljnosežnih sadov. Tudi zveza s kozorogom ni prav posrečena. Kozorog ob sebi nujno rabi devico ali bika. Z ribico tudi bolje da nima stikov.

Strelci imajo radi življenje in so optimisti.

sem strelka ob sebi imam leva, juhu! bo kar držala tvoja prognoza – no sama jemljem horoskop bolj za zabavo.

sinička,

samo znamenje ne pomeni dosti,da bi nekoga astrološko okarakterizirali.
Važne so točke kot je ascendent,descendent,MC,IC,Luna…Važni in to zelo so aspekti……

tole kar pišemo tukaj je zelo površno in tudi jaz tega ne jemljem resno…pač samo okvir…

selma…dve ognjeni znamenji skupaj,da ne bi prišlo do požara :)))

nekje sem prebrala pa bo držalo:o astrologiji je potrebno veliko vedeti,da ugotovimo,da dihamo z vesoljem.

Lep pozdrav

Pa tudi v tuje postelje radi skačejo. Ostra konkurenca seksualnim škorpijonom.

Strelci so opurtonisti – moja izkušnja…

Tudi jaz sem strelka. Za ostale ne vem, ampak jaz sem zelo dobra in popustljiva. Ponekod je to dobra lastnost, prevečkrat pa zelo slaba.
Zato ker v vsakem človeku vidim samo dobre lastnosti in sem zato prevečkrat razočarana potem ko me razočara ali izda.
Danes vsi gledajo samo na svojo korist in malokdo pomisli , da bi pomagal sočloveku.
Ravno sem v tisti fazi, ko razmišljam komu še sploh lahko verjamem.
Ampak to je danes, jutri bo že bolje.:))

LP

Kadar si nečesa res želiš, stremi vse stvarstvo k temu, da bi se ti želje uresničile.

Pa o katerih strelcih ti to…?

da zavohaš drek, pa res ni treba veliko vedet o njem

boleče!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Slabe. Sama hinavščina, izkoriščanje in egoizem. Groza!

Analiziranje ljudi SAMO na podlagi njihovega sončnega znamenja je navadna bedarija.

Citronica,

o tem smo že,malo ,podebatirali na začetku.

Nato pa zopet prišli na revialni oz. časopisni horoskop.

Kaj češ…počasi se daleč pride :))

DOBRO STRELJAJO. Z OČMI

New Report

Close