Najdi forum

Naslovnica Forum Duševno zdravje in odnosi Družina Starševstvo in vzgoja vaše izkušnje s stekleno mizo, prosim!

vaše izkušnje s stekleno mizo, prosim!

glede na to, da imamo “že” šestletnika, ali naj se odločimo za stekleno mizo? Hvala vsem za odgovor in lp!

Neeeeeeeee! Tudi, če imaš 10- letnika.
Edino, če rada skoz z viledo okrog hodiš.

Mi jo imamo v dnevni sobi in je čist “zdrajsana” od avtomobilčkov.,,
Da o čiščenju niti ne govorim – sami prsti non stop!

M

jaz pa sem ZA . Čistiš jo najlepše z krpicami za steklo. Imela pa jo verjetno ne boš celo življenje, po 8-10 letih se vsake naveličaš in če ni predraga zamenjavo tudi z lahkoto narediš.

Res,da je lepa ampak je ne maram več pa če mi še plačajo zravn.

vse se pozna,vsak prstek,slinca,ki kapne iz ustk,da o kakšnem smokiju niti ne govorim.Če hočeš res lepo mizo,si umisli eno teto,ki bo 24 ur na dan stala zravn nje s cunjo v roki,zdravn pa 100 litrov steleksa:))
Žal,ampak tko je.

No mi nimamo nič podrsano imamo pa zelo kvalitetno (tej primerno je bila cena) jedilno mizo. Pucam pa jo z viledo tako kot pucaš leseno mizo. Prstni odtisi se nam ne poznajo tako, da res ne vem kakšne steklene mize imate. No sem pa tja pa jo spucam z čistilom za steklo.
Naša miza je fajn samo malo iz mode se mi že zdi.

Nikoli si ne bi želela tega hladu, ki ga prinese steklena jedilna miza v hišo. Lesena družinska miza je tista prava.

Lesene kakšnih dobrih oblik in barv se mi zdijo, da so zopet bolj moderne in res so bolj tople.
No mi jo vsekakor še nekaj časa ne bomo menjali morda nekoč, ko bomo na novo opremljali.

Odvisno, kaj vse na tej mizi počnete. Če samo jeste in imate občasno obiske, potem bi jo na vašem mestu imela. Mi pa namreč jedilno mizo uporabljamo tudi za delo s prenosnim računalnikom, za risanje, igro, tudi za odlaganje, (nad čemer se sicer jezim, ampak tako je), skratka, kljub veliki hiši smo veliko prav za jedilno mizo. Mene osebno bi bilo strah, da jo razbijemo, odlaganje kozarcev in vsega se veliko bolj sliši, da o čistoči ne govorim. Steklena miza se mi zdi lepa, če jo imaš res lepo poštimano, pospravljeno, s šopkom na njej, sicer pa je lesena bolj domača.

ni šans,….nikoli več!Stalno sem jo brisala,…pol se je pa hvala bogu polomila in imamo sedaj leseno juuuheejj

New Report

Close