Najdi forum

vaše izkušnje

dragi starši, ki imate izkušnje, ste dragocen vir informacij za nas, ki bomo to šele postali. Kakšne so vaše izkušnje z vozički. Rada bi kombiniran voziček, vendar da bi bil tudi zwelo praktičen ( nastavljivost ležanje- sedenje, vendar ne z ločenimi košarami,, vrtljiva kolesa tudi levo, desno, premakljivi ročaji,…) Zelo so mi všeč kombinirani vozički, zato mi povejte prosim vaše izkušnje. Športni vozičkoi so sicer zelo praktični, vendar mi niso všeč. Kaj mi svetujete, svetujte vaše izkušnje s kombiniranimi vozički, prednosti, slabosti, katere priporočate, firmo,…

Hvala vsem

Pozdravljena!

Z vozički imamo sicer le eno izkušnjo, saj je naš Jakob star šele mesec in pol.
Že v času nosečnosti so naju oba najbolj prevzemali vozički z velikimi napihljivimi kolesi in tudi zgodbice o majhnih (plastičnih) kolesih, ki se zelo hitro polomijo ali izgubijo (potem pa se niti ne da kupiti novih!!!), so naju vzpodbudile k nakupu takšnega vozička. Kupila sva znamko Peg Perego in zaenkrat sva izjemno zadovoljna. Voziček teče izredno gladko in skoraj neslišno, tudi večje neravnine mu ne povzročajo nobenih težav, sistem elastičnih gibljivih zglobov pa omogoča tudi najmanj motečih tresljajev v košari z otrokom. Čeprav kolesa niso vrtljiva, ni nobenih težav pri upravljanju. Voziček ima sicer ločeni košari – globoko in športno, ki se z lahkoto menjata in priklapljata na podvozje. Edina resna pomanjkljivost vozička s takšnim podvozjem je v tem, da rabite za njegov transport precej velik prtljažni prostor, saj tudi zloženo podvozje zavzame precej prostora. Sama sva najprej zlagala polovico zadnje klopi, nato pa kupila avto z večjim prtljažnikom. Košare so sicer v mnogih pogledih prilagodljive – nastavite lahko zračenje, dvig vzglavja, višino ročaja… Povrh vsega pa je voziček še zelo lep.

Samo še namig:
vozički so v Avstriji (ali Italiji) občutno cenejši kot pri nas (tudi do 50%)…

Srečno izbiro in veliko lepih sprehodov,
Anita & Samo

Tudi sama se zanimam za tak voziček . Pri nas so res zelo dragi zato mi svetujte kje v Avstriji to mislite.? Ali se tudi pri športnem delu lahko naslon spusti spusti popolnoma da leži?

New Report

Close