vaša mnenja
Rože, ni konec dokler se ne vlije!!!
Ko sem čakala v prvem postopku, sem ob prvem izcedku prečekirala cel forum – ta in tiste v tujini (sem bila tudi na bolniški) in dobila občutek, da je izcedek celo dober znak.
Evo tudi Koder ima podobne izkušnje!
Huje je, ko ni nobenih znakov, menstruacije od nikoder na 14 dan po ET, test pa negativen.
Če pa se vlije – ne obupat – zbrat moči za nove boje!!!
Ravno danes sem na enem tujem forumu prebrala koliko dajejo ženske v tujini za te postopke!!!! Za 2xIVF + 1xzamrznjenčki 31 000 ameriških dolarjev! Noro. Lahko smo vesele, da imamo garača kot je dr. Reš, ki kar vztraja.
Jaz si več postopkov na GK LJ ne bi mogla privoščiti, pa ne zaslužim slabo.
Tam pa berem kako so ženske obupane, ker enostavno nimajo več denarja in s tem možnosti nadaljevati boj z neplodnostjo.
Glavo gor, ni še izgubljeno!
Pozdravček,
Čarna
Evo mene doma – transfer sem imela ob 9ih, vse se je zavleklo; po transferju pa sem še kako uro počivala v avtu in brala…
Ja, Reš je bil zelo zadovoljen – vsatvil je eno res lepo blastocisto in eno, ki naj bi bila popoldan že blastocista. Tri je zamrznil – nisem vedela, da tudi morule zamrzujejo?!
Kaj naj povem; sploh nimam občutka kako bo…
Sem Reša vprašala ali je možno, da takoj po transferju kaj ven ‘pade’ ali steče, saj sem malo po tistem ko sem vstala iz mize začutila, da mi nekaj kaplja iz nožnice??? Verjetno pretiravam – on pravi, da ne.
Oh Rožle, sem kar malo utrujena, pa vesela tudi, da je bilo kaj za prenesti. Sem prosila za 3,pa so me zavrnili…kao preveč lepi zarodki, nevarnost večplodne nosečnosti…
Bomo videli.
Rožle upma, da te po vseh teh izcedkih čaka en velik +; Držim pesti!!!
Pozdravček,
Čarna
Čarna sem tolk vesela da so mi kar solze pilezle na oči.Bravo punca.Zdej pa lepo počivaj in se pusti razvajati.Jst sem pa nardila test in je žal negativen.Sem že Reša klicala in je rekel naj pridem novembra pred menstruacijo na pregled in da se dal kaj zmenit za december.Še vedno pa so prisotni ti čudni izcedki.No tako zdej si bom malo oddahnila od tega aktivizma na tem in sosednjem forumu.Se pa bom še vedno javljala in ti sledila.Držim pesti draga moja Čarna.
Rožle!!!
Res mi je hudo zate. Vem kako ti je sedaj saj se meni tudi dogaja da je vse o.k. pa ni važno ali je to morula ali blastocista zmerom lepe, krasne pa telo zavrene. Menim, da ne trofijo pravega trenutka, dneva ne vem.Tukaj ima narava prste vmes.
Vse se mora poklopiti pol pa je )))
Bodi močna pa pojdi zopet v boj ko boš to čutila sama….
Jaz grem v boj s spontanim postopkom meseca oktobra, če bo vse o.k.
LP PIPI**