Vaš varen kotiček – še nekaj prostih mest do 22. 11. 2024
Ste kdaj občutili, da vas nekaj teži, pa niste vedeli, komu bi to povedali?
Mnogi smo se že znašli v takšni situaciji, ko misli preprosto nimajo prostora, da bi našle izhod. Prav zato smo oblikovali program, ki ponuja varen, diskreten in neobsojajoč prostor za pogovor. To ni terapija, svetovanje ali analiza – gre za priložnost, da spregovorite in s tem ustvarite prostor za več notranjega miru.
Zakaj je ta program edinstven?
Če ste se že kdaj spraševali, komu bi lahko zaupali svoje misli, brez strahu pred sodbami ali neželenimi nasveti, potem je to prava rešitev za vas. Program vam omogoči priložnost, da izrazite svoje misli in občutke na varen način.
- Brez sodb: Tukaj ne boste soočeni z nasveti, analizami ali vprašanji “kaj je narobe”. Tukaj je prostor za vas.
Najvišja stopnja diskretnosti: Vsak pogovor je zaupne narave, da se lahko počutite popolnoma varno.
Takojšen učinek: Mnogi po prvem srečanju poročajo o občutku olajšanja in jasnosti.
Kako poteka?
Vsako srečanje je individualno, traja približno eno uro in poteka v sproščenem, diskretnem okolju. Pogovor ni usmerjen v iskanje rešitev, ampak v ustvarjanje prostora, kjer lahko izrazite, kar vam leži na duši.
To ni terapija. To je priložnost, da si olajšate misli in sprostite notranjo napetost.
Kaj pravijo udeleženci?
“Bila sem skeptična, a že po prvem pogovoru sem se počutila veliko lažje. Končno sem imela priložnost vse povedati nekomu, ki me ni sodil.” – Ana, 35 let
“Zame je bilo to kot filter za moje misli – po srečanju sem se počutil, kot da sem se znebil težkega bremena.” – Peter, 42 let
Še nekaj prostih mest – prijave do 22. 11. 2024!
Odziv na program je bil odličen, zato smo odprli še nekaj dodatnih terminov. Ta priložnost bo na voljo le do 22. 11. 2024, zato vas vabimo, da si pravočasno zagotovite svoj termin.
Za več informacij o programu, poteku in prijavi, vas prosimo, da pišete na elektronski naslov: [email protected]