varstvo
Vidim, da si zelo pogumen, ko se še predstaviti in podpisati ne upaš. Nimam pojma na katero Mašo misliš in verjetno nisem tista. Sem pa vseeno vesela, da namesto, da kar v tri dni kritiziraš nekega človeka, da opišeš, kaj konkretno te je razjezilo ali ti ni všeč. Marsikdo na tem forumu, tudi sama, odgovarjam iz svojih izkušenj ter študijske podlage in dvomim, da kdo kar tako nekaj teži staršem in ne vem komu še vse. Skratka pogumnež, morda se bom moral naučiti pogovarjati na malo drugačnem nivoju. Pa ne zameri, sem le odkrita. Pa vse dobro v novem letu ti želim.
Draga dekleta. Danes sem malo pobrskala po forumu staršev in videla, da je tam res neka Maša z zelo izvirnimi idejami, s katerimi se tudi sama ne morem strinjati. Je pa ne bom zaradi tega napadla, še manj pa bom vse njene soimenjakinje metala v isti koš. Vsak ima pravico do svojega mnenja, sama pa stojim za tem, naj odločajo dolgoročni rezultati tistega, ki ga vzgajaš, spremljaš, mu svetuješ, ga učiš itd. In teh rezultatov imam jaz dovolj, da se mi z njimi ni treba bahati. Končno ne delam zaradi hvaljenja, temveč zaradi ljubezni do otrok. Najse torej vaše ostre besede proti moji soimenjakinji končajo ali pa imejte za to poseben forum, namenjen obrekovanju – če vam bo potem lažje. Pa veliko veselja in miru v vas vam želim.