Najdi forum

Varstvo otrok-gorenjska

En lep dober dan Vam želim.
Naj se najprej na kratko predstavim:
Moje ime je sabina, prihajam iz okolice Kranja, sem poročena, mati dvem otrokom. Eden je že v šoli, drugi pa je v dopoldanskem času v vrtcu. Po poklicu sem sicer ekonomistka, a imam 4 let delovnih izkušenj v vrtcu kot pomočnica vzgojiteljice, ker me to delo izredno veseli. Ker sva se z možem odločila, da bom doma, dokler najini otroci malce ne odrastejo, in ker bi se jaz vseeno rada počutila koristno na tej zemeljski obli, in ker imam izredno rada otroke, bi v varstvo vzela vašega otročička. Leta niso pomembna. Aja, pomemben podatek bi lahko bil tudi ta, da imamo hišo, z velikim vrtom, in pa kužka, ki je vajen otrok. Če se vaši otroci bojijo kužkov, ni nobenega problema. Kuža ima svoj dom na vrtu, in je vaš otrok na varnem.
Druga varianta je pa tudi ta, da pridem v dopoldanskem času popazit vašega otroka na vaš dom. Ali pa recimo, da potrebujete varstvo za 4 ure recimo, ni problema. Naj povem, da me imajo otroci izredno radi, meni pa ni noben problem jim brati pravljice, peti pesmice, ali pa se z njimi igrati.
Če Vas zanima, se prosim javite tukaj gor, s telefonsko številko, ali pa e-mailom, in jaz Vas kontaktiram nazaj.
Želim Vam resnično lep dan, navkljub slabemu vremenu.
Sabina

Zdravo Sabina,

vaša ponudba se mi zdi zanimiva. Sicer je ze nekaj casa od tega ko ste to poslali na forum, pa vseeno upam, da boste to prebrali. Lahko mi posljete mail. Telefonske pa ne bi objavila kar tukaj gor, ali pa mi vsaj prosim odpisite, da se dogovoriva. Aja pa se to iz katerega konca tocno pa prihajate? Pac meni je to kar pomemben podatek. Jaz sem iz Kranja.

Lep dan se naprej in res upam da boste to prebrala.

LP, Andreja

New Report

Close