Najdi forum

varnostna služba – sumljivo

Lepo pozdravljeni,

Bil sem na enem čudnem uvodnem sestanku, kamor me je povabil prijatelj. Gre za neko (kao) varnostno službo z ameriško licenco (??). Usposabljanje naj bi bilo 10 dni v Beogradu. Plačat je (seveda) treba 750€ takoj in potem še toliko od prve plače. Obljubljajo ekstremno visoke plače- od 3 do 7.000 €. Ker mi je vse skupaj nadvse sumljivo me zanima, če je že kdo slišal za to. Žal so nekateri moji prijatelji že vplačali, jaz pa ne bi reskiral.
Papir, ki sem ga dobil je totalno nerazumljiv, brez žigov in konkretnih imen. Tisti, ki so vplačali denar so dobili od ženske paragonca na fizično osebo. Kljub vsej njihovi “uspešnosti” pa jih stric Google ne pozna. Ženska se predstavlja z imenom Blanka, drugič Branka Hudina.
Ali je že kdo slišal za to??

LP

Res je vse skupaj sumljivo. Pa lahko kaj več poveš, kaj sploh piše na tem papirju, ki si ga dobil?
Če bo šlo že tako daleč, da boš tudi ti vplačal, nikar ne pozabi zahtevati kopijo njene osebne, preden izročiš denar.

Bejž proč od takšnih, že iz tvojih besed se da razbrat da je nateg.
Nekdo si lahko dobro napolni žepe s tem.
Čim bolj stran. Danes se veliko ljudi okorišča na račun brezposelnih.
Ko pa vidim da omenijo beograd srbijo pa americo pa kar smrdi

neverjetno in temu še nekateri, kot berem nasedejo katastrofa!

poznam ta primer pazi se kolega je bil šef v nasi varnostni firmi pa se je nategnil kao je šel na specializacijo za bodygarda v beograd potem pa naj bi sel v anglijo za bodygarda,nakoncu je tako prišlo da so mu mogli poslat denar za avionsko karto da se je lahko vrnu nazaj v slovenijo iz anglije,zdaj pa je navaden varnostnik ker so dobili novega sefa,vzeli so ga iz usmiljenja nazaj,ker je dober delavec vendar je hotel preveč.lp

Lepa hvala za odgovore. Se mi je kar zdelo, da tole fuuul smrdi. Jaz jim denarja defiitivno ne dam, mi je pa zelo zelo žal za prijatelje, ki so v resni krizi in so denar dali.
Človeška neumnost je res brezmejna…
“varnostnik”, ali mi lahko poveš še kaj več, v katerem kraju je to bilo ali poznate kaka imena. Lahko na zs.
Konec koncev naj vejo tudi drugi za to, da ne nasede še kdo.
Hvala

lej nevem točn sprasevat ga nočem pravijo drugi če ga kaj vprasas glede tega da se kar strese pa pobledi baje so ga tudi nekaj mučili vendar nemore nič dokazat tako da ti ne morem nič kaj dosti več pomagat.drugač pa se naredi strokovni tečaj za telesne stražarje pri nas na zbornici za zasebno varovanje slovenije vendar kosta nekaj čez 2000€ vendar ti velja po vseh državah članicah EU tako da se to bolje izplača pa se službo maš skor zagotovljena v slo,da ne govorim če znaš nemški jezik si pa na konju,gor so bajne plače za taka dela ampak tudi pri nas ni tako slabo kolega dela pri IBS Varovanje kot telesni stražar pa zelo lepo živi ni mu hudega .Tako da se splača razmišljati v tej smeri pa dat malo več denarja za izobraževanje ki je uradno če imaš veselje za to delo se ti investicija kmalu povrne tako da razmisli.lp varnostnik

Tečaj za varnostnika na Zbornici za razvoj slovenskega zasebnega varovanja, Dimičeva 9, Ljubljana stane cca 1300 eur

Robby
Re: varnostna služba – sumljivo

21.07.13 11:12
Tečaj za varnostnika na Zbornici za razvoj slovenskega zasebnega varovanja, Dimičeva 9, Ljubljana stane cca 1300 eur

Robby to ni ta tečaj, ki ga je imel v mislih varnostnik.. Poglej na tem linku kaj je mislil:

http://www.ibs-varovanje.si/sl/usposabljanja/npk-varnostnik-telesni-strazar/

Zbornica zasebnega varovanja se ne ukvarja z kriminalom ampak ga pospešuje pri tistih ki zaradi minimalne plače še dodatno zaslužijo ,na podjetjih je veliko materijala,kraje,vohunjenje in slikanje recimo po proizvodnji očal Carrera podatke za dobro plačilo dela lahko nekdo iz uprave. Varnostnik ki pa svojem nadrejenemu omogočil brez vednosti Carrere še nagrajen.Policija je mafijska ustanova,ker vse uničuje z neukrepi in neredom ,ki pa jih čutimo že vsi v Sloveniji. Varnostnik prodaja mamila,varnostnik krade po elesu,varnostnik prodaja orožje in potem pa varnostna služba ker je popolnoma nemobilna kot Protect. Prosim zavedajmo se že ,da se nakoncu norčujejo sistema države

Pozdravljen, spoznal sem jo osebno. Za sabo ima pisano zgodovino…Gre za Branko Hudina Sladič.
Kaj je imela, kot predsednica sindikata v Termah Čatež se ne bom spuščal niti komentiral.
Gre za žensko, ki z laganjem, poneverbami išče naivne ljudi, ko pobere denar se za njo izgubi vsaka sled. To se žal iskusil tudi sam. Potem, ko o njej 5 let nisem slišal nič so se v Slovenskih novicaj pojavile…prilagam link https://www.slovenskenovice.si/novice/slovenija/devet-starostnic-odpeljali-iz-hise-dve-celo-cez-mejo

In na zadnjih volitvah je celo vodila predvolilni odbor na Dolenjskem…Brankica Hudina Sladič – Gibanje Zedinjena Slovenija
https://www.zedinjenaslovenija.si/brankica-hudina-sladic/?mode=grid

Brankica Hudina Sladič rojena 28.09.1968 v Zagrebu, takratni Jugoslaviji. Po narodnosti Slovenka, državljanstvo slovensko. Imam starša mamo Marijo in očeta …

kaka golazen vse tlači to zemljo…ta si zasluži šus u glavo al pa dosmrtno ijn delat za hrano in bivanje.

Upam, dajo nekoč zaprejo in komu prizanesemo z njeno pokvarjenostjo, ki ne pozna meja.

Poznam. To osebo bila nekaj časa v Ljubljani. Ne bi o tem s čem se ni ukvarjala.
Kako ima obraz, da sploh javno nastopa.
Dolžna okoli in okoli.
Zastopnica polno propadlim firmam.
Firme pa malo po spletu poiščite pa vam bo jasno.

Poznam. To osebo bila nekaj časa v Ljubljani. Ne bi o tem s čem se ni ukvarjala.
Kako ima obraz, da sploh javno nastopa.
Dolžna okoli in okoli.
Zastopnica polno propadlim firmam.
Firme pa malo po spletu poiščite pa vam bo jasno.

New Report

Close