Najdi forum

Miškolin tvoje razmišljanje je čisto logično. Omenjal si otroke…tukaj bi te pa dodala. Jih imaš? Otroci so edina bitja, ki žive po načelu preproste človeške logike. Na začeteku pač vse stvari jemljejo nagonsko-hedonstični užitki:poteba po hrani, pijači, toplini, užitku, dotiku…kasnje potreba po , ki ga daje družina, mati in oče…potreba po igri in odkrivanju sveta. In v tej potrebi so zelo egoistični. Igra je igra, užitek, širjenje obzorij, iskanje odkrivanja sposobnosti. Imajo nekaj, kar smo mi odrasli pozabili… nagonski šesti čut…za ljudi, stvari in dogodke. Imajo sedanjost, ki jo iživijo, ne zanima jih ne preteklost, še manj pa prihodnost. Žive za trenutek, za hipe radosti, ki jih osrečujejo. Šele kasneje skozi učenje in izkušnje jih teži preteklost-slabe izkušnje, travne, zavrtosti…prihodnost, pa jih navdaja z daljno grozo. Marsikdo prebrodi travne, strah, zavrtosti…marsikdo pa ostane večni otrok v svoji biti…preplašan, jokav, potreben pomoči in varnosti-ki jo omenjate. Izvor vseh zmot, slabosti, strasti…se nekateri ne znebe nikoli. Kaj nas zavaja? Skušnjave, lenoba, zavist, pohlep, sovraštvo, materializem, napačna usmerjenost-če že želiš – napačna naravnanost. Nobena ladja, bi ne priplula do pristana, če bi ne imela zdravega dna…z luknjo v podpalubju se poti…isto je z ljudmi. V puberteti se človek razvija fizično in čustveno. Vpliv okolja, vzgoje, lastnih izkušenj pa dela najstnike zrele osebnosti. Kljub vsemu, priznam. Obdržati v sebi vse do poznih let čar otroškosti, nagajivosti je lepo…biti otroško nagajiv, očarljiv, še lepše. Eni pravijo-nezrelost? Res? Ali pa so pozabili, da so ravno igre, pa naj bodo besedne ali resnične, edini resničen očarljiv razlog, da človek ne otopi…Isto ljubezen…ta nas rešuje otopelosti do konca življenja…
lp
Angel*

Namlatiti ti pa res ni treba nikogar…čeprav bi si eni moški to resnično zaslužili. Vidiš Baha, mene moti v življenju ravno to…ker so fizično močnejši, še na pomeni, da bi me lahko zlomili. Dodamo ženski še fizično moč…pa smo taglavne. Oni pa naj rojevajo otroke in potem pišejo kometar…pa da vidim!
lp
Angel*
ps:
vzemote vse samo za malo prispodobne šale, dragi moji moški! Jaz sem presrečna, da sem ženska…

Lepo napisano Lena! Tebe je vedno lepo brati!
lp
Angel*

A si potem tudi ti lep, Miškolin?

Grdina

Ma jest sem tako, bolj en trotl.

Miškolin nehi s smopomilovanjem. Bolj se ceni! Posebno pred “zverinami”.
lp
Angel*

Miškulin… ti kar ostan tak trotl 🙂 Take trotle je prov lahko brati 🙂

Jani

No a ni najboljše biti neumen kmet – imaš vsaj najdebelejši krompir.

Miškulin je še najstnik, če se ne motim…ko bo tvojih let, bo zagotovo “beautiful mind”…čudoviti um. Sej ga berem…*
Angel*

Sej po svoje imaš prav.

Ljube kroglice pregelk,
nikdar nočem biti velk.

Miškolin-si gledal film Beautiful Mind-Čudoviti um? Posnet je po resničnih dogodkih, opisuje pa znanega matematika, ki je resnično dobil Nobelovo nagrado…prelep film, z enkratnimi dialogi, nominacije ima za osem Oskarjev, s prečudovito čutečo zgodbo…vrtijo ga v Koloseju. Pojdi ga gledat, pa bova potem kakšno napisala na to temo!
Lep dan očarljivo, nagajivemu Miškolinu!*
Angel*

Hvala za nasvet. O filmu sem bral dobre kritike in ga nameravam pogledat v naslednjih dneh. Potem pa res lahko kako rečemo.

Ti si pa grd glede na nick? Sano če te mravljica prežene…brrrrrrrrrrr

LP, miki_termit

Ti si pa očitno grd? Glede na poste pa še posebno. Pusti očarljivo, nagajivega Miškolina pri miru! Pa Angela tud!*
lp
Angel

Prav pa bomo! Se beremo!
lp
Angel*

Varnost ( s strani moškega) – nekaj kar si želim, ne pa tudi upam.

Kaj bo.. ko bo tvojih let… exelent mind? Ne vem, vem pa, da ni najstnik. Zadnje raziskave so to potrdile. Če bodo to pokazale še raziskave na dr. Miškolinovem inštitutu, potem ne bo več dvoma. Torej počakajmo na dr. Miškolina in njegov inštitut.

Jani

Leopold Švabič, višji asistent za elektronsko oplojevanje na Inštitutu za seksologijo daje naslednjo izjavo za javnost:

Ker so se na forumu Srednja leta – najlepša leta pojavila namigovanja, da je naš spoštovani vzornik, dekan in ustanovitelj Inštituta prof. dr. Miškolin najstnik smo se na kolegiju inštituta (na predlog samega Miškolina, ki je odločno zanikal vsakršna natolcevanja in namigovanja) odločili, da ga podvržemo testom in opazovanjem. Rezultati so pokazali, da se Miškolinu razen dveh že zastarelih mozoljev in enkratnega primera mokrih sanj ne da dokazati kakršnekoli najstniške nagibe, niti zavestne, niti prikrite. Zato vljudno prosimo širšo javnost, da preneha z zlobnim natolcevanjem, ker je Miškolin na kolegiju izrecno poudaril, da bo vse opravljivce zatožil mamici in očku.

P.S. V Miškolinovem imenu tudi vljudno prosim tistega, ki mu je Miškolin posodil zadnji CD Sebastjana in Britney Spears, da mu jih nemudoma vrne. Hvala.

Kdo pa je tebe kej uprašu? Če bomo pa nate čakal, bomo prej umrl…Pa tema ni Miškolin, če si vsaj naslov prebral…Varnost! ….pa ženske je uprašal. Si ti ženska?
Angel*

Bravo Miškolin!
lp
Angel*

New Report

Close