OK ena moja prijateljica je dala mojo telefonsko enmu tipu, ki se ukvarja z zavarovanji… In me kar naprej nadleguje, pa sem mu že rekla, da ko se bom odločila za kakšno zavarovanje, ga bom sama poklicala. Ampak, ne, tud že ene trikrat sem ga grdo odslovila naj me pusti pri miru, ker imam trenutno pomembnejše opravke… Se pa res odločam za zavarovanje, ampak predvsem bi prišlo trenutno v poštev nezgodno… Nekomu, ki se kar tako ponuja ne zaupam. Se sploh splača drugače to varčevanje, kjer si zraven življenjsko zavarovan? Sta pa adriatic pa triglav menda… ne vem od katere je ta tip…
Pol so še pa eni, ki ponujajo naložbo v vzajemne sklade… Ti so tud kr grozni… Sam tu nisem odločno rekla ne, ker mi je ona ženska neki zrihtala :))) hehe mal sem jo izkoristla… Birga me, ful so nadležni… Neki vzajemni skladi Paribasa… OK vprašanje, če gre za vzajemne sklade kam se naj obrnem, za informacije kam naložit denar? Vem, da je bolj tvegano od navadnega varčevanja, sam ziheraš itak nisem…
Veliko ljudi,katere poznam nimajo izkušenj z varčevanji v vzajemne sklade.Nekateri pa so na tem področju malo bolj *doma* in vlagajo v sklade direktno.Za tiste,ki nimajo časa in znanja pa se je na tržišču pojavil nov produkt,kjer se lahko v tuje in domače sklade vlaga v režiji zavarovalnice.Mogoče je najlažje,če prepustimo upravljanje s svojim kapitalom zavarovalnici,saj bo ona tista,ki bo vmesni člen med nami in tujimi skladi.Manj nas bo bolela glava,letno bomo obveščeni o donosih,pa tudi občutek varnosti bo malce večji.To je moje mnenje.
Če pa razmišljate o nezgodnem zavarovanju, pa mi pišite na email,uredim vam najboljšega!
Lepo vas pozdravljam, Bruno