Najdi forum

Lep pozdrav vsem skupaj!

Nevem kje in kako najzačnem, vendar bom nekako. Sem srednjih let, poročen 2 leti in imam prekrasnega sina, ki ga imam zelo rad. Z ženo se razumeva zelo uredu in nimam pripomb čez njo. Vendar je problem pri meni, v meni.
Ko še nisva bila poročena, sva seksala recimo vsak dan in čez dan tudi kdaj pa kdaj nisva mogla brez muckanja in šlatanja. In tako so minevali meseci, rodil se je sin in od takrat sva seksala vedno manj. Nekaj časa je bilo zaradi nje, nekaj časa pa zaradi mene, saj sem se enostavno raje samozadovoljeval ob gledanju porničev, kot dad bi seksal z ženo. Ko pa sva se poročila in smo prišli iz poročnega potovanja, pa se je v meni nekaj zgodilo – kot da bi se nekaj premaknilo. Začel sem preko interneta iskati ženske in se z njimi dobivati. Po dveh mesecih zakona sem ženo prvič prevaral. In tako jih je kar nekaj bilo (5). Bilo je izključno zaradi seksa in šlatanja. Z njimi sem ostajal različno dolgo – odvisno od tega kako so bile firbčne in kako so se hotele kazati z mano v javnosti. Ženskam sem lagal, da nisem poročen in one so lepo to verjele, saj uboge reve niso mogle vedet da lažem. Doma sva z ženo sexala še samo 1x na 14 dni in to je bilo to. To se dogaja še danes. Žena ni grda, ni pa tudi lepa – je nekaj povprečnega. Nevem zakaj drugje seksam, doma pa se raje samozadovoljujem ob gledanju ….. Trenutno se dobivam z 2 ženskama (1 je poročena in ve da sem jaz tudi, druga pa tega sploh ne ve) in me je kar malo strah, da nebi žena izvedela, ker je nebi rad izgubil. Vem da hodim po tanki liniji in da se taki prej ali slej opečejo, samo jaz še ker nadaljujem s tem. Pa da ne bo slučajno kdo mislil da sem ponosen nase. TAKI LJUDJE KI VARAJO SE MI GNUSIJO.
Prosim vas za nasvete kaj naj storim, popluvajte me,…………..saj vem da sem si zaslužil. Samo kaj hočem, živel bom naprej, samo nevem koliko dolgo bom še počel takšne stvari. Upaam, da ne dolgo, že zaradi sina.
Hvala da ste si prebral-a mojo zgodbo in mi odgovoril-a.

SE OPRAVIČUJEM VSEM ŽENSKAM

Ja tudi meni se gnusiš. Sploh ne ljubiš svoje žene kaj šele sina!!!!! Verjamem da ji po porodu ni bilo do seksa, rada bi videla vas moške v tej vlogi! Smili se mi samo ona zato ker neve kaj delaš in verjami da na njenem mestu te zabrišem skozi vrata! Kr jezna mostanem ko to berem ker je tudi mene tip prevaro in ti povem, da ste res vsi dedi isti! Če je nebi rad izgubil se ji malo posveti! Raje si ga zdrkaš, al pa hop k drugi daj no sam sebi lažeš!
1. omeni si vsaj besede sem tako razumela, da te sploh ne privlači in da ti ni všeč!
2. varaš jo, kar pomeni da je 100% ne ljubiš
3. ne uničuj ji življenja ker ko bo zvedela kaj delaš (slekoprej bo začela sumit če že ne!) verjami ti ne bo nikoli NIKOLI oprostila!
Rad imaš le sam sebe in sex ki ti je pa boljši z drugimi! Malo bi se potrudo uporabil spolno fantazijo, pa bi lahko bilo vajino spolno življenje dosti boljše kot pa tak in verjami pol nebi kr tako skako čez plod.!
KO NEKOGA RESNIČNO LJUBIŠ, SE LJUBIŠ SAMO Z NJIM IN NITI NE ČUTIŠ POTREBE PO DRUGIH KER ENOSTAVNO VIDIŠ SAMO SVOJO LJUBEZEN!!!!!
ZAVOLJO SVOJE ŽENE SE AL POPRAVI AL PA JI PRIZNAJ DA JE NOČEŠ IN JO PUSTI DA SI USTVARI SVOJO SREČO (TI SE TOLIKO KURVARIŠ DA NE OPAZIŠ DA ONA SKRBI ZA TVOJEGA SINA!) VERJETNO TI NITI Z PRSTOM NE MIGNEŠ!!!! Medtem ko ona rihta malega in je cela zmatrana se ti lepo imaš in si misliš naj dela! Zato pa nisi niti toliko da bi jo zapustil!!!! KAJ TUDI DENAR SLUŽI ZA TEBE??????

Tvojega ravnanja ne bom komentirala. Zanima me pa le eno. Kako za vraga izpelješ vse skupaj da ti ob sinu, ženi (ki ji verjetno le podariš nekaj časa), domu, ostane čas še za dve ženski zraven. In halo?!?!? Tvoja žena to niti ne opazi. Kdaj pa si z njima? Mislim, mene to res zanima. Ali ste moški res tako sposobni, da vse skupaj speljete tako, da žena to ne opazi. Ne znam si predstavljat, zato te res prosim za odgovor.

Ja zares čisto zgodba iz filma. Res si en nagnusnež, ko enkrat prevaraš ni nikoli več tako, kot je bilo, tako, da ti predlagam, da se ločiš in si poiščeš žensko, ki je ne boš varal.

Bolj kot se mi gnusiš (čeprav se mi tudi to), se mi smiliš. Ker si en tak niče. V bistvu pa sploh ne vem, kaj zate v tej situaciji predstvalja problem. Imaš občutek, da ne ravnaš prav? Ma nemoj? A si zato res moral najprej v posteljo s petimi, da si to spoznal? In od nas bi zdaj rad, da ti govorimo, da si gnus, da se boš tako opral?
Torej glede na to, da si srednjih let, ti je menda znano, da je običajno pač tako, da se z leti količina seksa manjša. Sploh, ko pride otrok na svet. In menda tudi veš, da ga ni moškega na svetu, ki se kdaj ne bi ozrl za kakšno dobro mačko in si rekel “U, kaj bi ji delal”. Je pa ena pomembna besedica tu notri, namreč “bi”. Ti pa spadaš med tiste, ki mislijo s tamalo glavico. Zato se mi smiliš. A si kdaj pomislil, kako boš prizadel svojo ženo, ko bo izvedela, kaj počneš? Pa tudi vse tiste, ki jim lažeš, kdo in kaj si? Zaradi tega si niče brez morale in če mene vprašaš, nas ne sprašuj za nasvet, ker čez plot boš skakal, dokler boš lahko. Ne verjamem v spreobračanje. In v končni fazi, je čisto vseeno ali narediš to enkrat ali stokrat. Škoda je narejena. Edino kar upam, je, da te bo žena čimprej spregledala in zavrgla kot poslednjo smet.
Uživaj!

Vsakič, ko preberem kakšno takšno izpoved, mi najprej šine v glavo vprašanje: Je to sploh mogoče? OK, očitno je, si mislim, dogaja se vse sorte.
Ne misli, da te imam namen obtoževati. Dovolj hudo je, da moraš sam živeti z zavestjo, da nisi srečen v življenju in da verjetno počasi spoznavaš, da si nisi izbral prave partnerke za pot skozi življenje.
Seveda pa tudi slučajno ne odobravam tvojega varanja, pa če ga ti še toliko obžaluješ. Bodi dec, imej “jajca” in odidi od svoje žene. Očitno te spolno ne privlači, za gospodinjski servis in da je mati tvojemu otroku, je pa dobra, a ne? Živi sam in nikogar ne boš prizadel.
Ne vem, težko je dajati nasvete in biti pameten, ko slišiš samo eno stran zgodbe. Poraja se mi tudi vprašanje, je tvoja žena zadovoljna s takšnim spolnim življenjem ali bi rada več? Se sploh kaj pogovarjata o tem? Pride kdaj do tebe in jo ti zavrneš? Ali ona zavrne tebe?
Iz lastnih izkušenj pa vem, da je v partnerstvu potrebna tudi seksualna privlačnost. Če se raje samozadovoljuješ, kot da šel so žene in jo pocrkljal… Oprosti, ampak tu res ne vidim nobene perspektive za vajin zakon. Razen, če ženi tako ustreza. Nič ne rečem, so tudi takšne.
Ampak slej ko prej se bo nekdo od vaju začel spraševati, če ima takšno skupno življenje smisel. Mogoče bosta vseeno vztrajala skupaj, ne vem. Včasih je bolj enostavno živeti v takšnem zakonu, kjer vse nekako normalno teče in se nihče ne obremenjuje s čustvi. Niti s svojimi niti zakončevimi.
Pa še to: težko je v tej mali Sloveniji dolgo skrivati varanje. Za hipec sem celo dobila občutek, da si želiš, da bi te končno enkrat nekdo zatožil ženi. Vse bi prišlo na dan, ti bi se kesal, ona pa naj se potem odloči, ali ti oprosti ali ne. In tako svoje breme preložiš na njena pleča.
Predlagam ti, da najprej razčistiš pri sebi, zakaj bežiš od žene. In bodi sam do sebe iskren. Lahko zelo boli, ampak sam sebi moraš najprej odpreti oči.
To, da je povprečna, da ni lepotica niti grda… Lepota je relativna in minljiva, tisti pa, ki ima lepo dušo, je vedno lep. Se imaš ti za lepotca?
Mnogo iskrenosti ti želim v življenju. Do sebe in do drugih.

Niti ne pričakujem da bo še kaj odpisal, ker se u zdi da smo vsi skupaj bidale. Ampak tu je samo on to! Če samo pomislim koliko takih moškij je ki to dela?!…. Haloooo nevem mrazi me in če bi lahko bi njegovi ženi zakričala kaj dela in to…. Kaj bo sina tudi tako vzgajal, da je prav in da kr naj sex-a z vsako???? Aja pozabila sem vzgaja ga samo žena!

Čao!

Ne prestavljaj odgovornosti “oznanitve z zadevo ženi” drugim in ji raje sam povej.

Pokvari oz. izboljšaj njuno življenje s tem, da greš stran od njiju in jima daj možnost za boljše, srečnejše, ljubezni polno življenje!

Glede na tvojo doraslost instituciji zakona v zgornji glavi pa raje ne bi…mislim, da zna računalnik pregort….pa še nekaj…tudi tvoja žena mora biti malček naivna, da nič ne posumi, glede na to, da si tako “odsoten” soprog!

LP; Š.

Čao!

Ne prestavljaj odgovornosti “oznanitve z zadevo ženi” drugim in ji raje sam povej.

Pokvari oz. izboljšaj njuno življenje s tem, da greš stran od njiju in jima daj možnost za boljše, srečnejše, ljubezni polno življenje!

Glede na tvojo doraslost instituciji zakona v zgornji glavi pa raje ne bi…mislim, da zna računalnik pregort….pa še nekaj…tudi tvoja žena mora biti malček naivna, da nič ne posumi, glede na to, da si tako “odsoten” soprog!

LP; Š.

Ja tudu mene zanima a si ti lepotec?

Imam pa eno vprašanje, pač tvoj življenski stil je seks z več ženskami in pač nisi za partnersko zvezo, saj s trenutno ženo ne.
Zakaj za boga se potem ne ločiš in živš odkrito svoje življenje kot ga živiš?
Pošteno in brez slabe vesti z odprtimi kartami????
Nikjer ne piše, da morajo biti vsi poročeni in v resni vezi, je pa fer, če so pravila igre vsem jasna, ne torej seks ja, veza ne. Menim, da s tem ni nič narobe, če vsi udeleženi vedo zakaj gre. Če se greš pa skrivalnice, potem, pač naj te peče vest, kolikor le more!!!!

Lea

Jaz te razumem, saj se mi enako dogaja, skoraj popolnoma, vendar s to razliko, da sem drugič poročen.

Že sam si si dal ” svoje ime”.
Predvsem – zakaj nam dovoliš, da ti zabadamo nož v “srce”, če ga boš sploh začutil, ko pa si si ga že sam.
Resnica je, kot so že pisali – da varaš zgolj iz tega, ker se ti žena ne zdi več spolno privlačna. Kaj te na njej odbija? Pišeš, da ni lepa in tudi grda ne, da je povprečna – HEJ, kje si mi bil, ko sta se vzela? Kje si mi imel OČI? Si bil mar SLEP. Ampak tudi slepi ljudje vsaj čutijo bolje.
Predvsem pa iz vsega napisanega zgoraj – menim, da NISI sam S SEBOJ zadovoljen in NI ŽENA tvoj problem – TI SI SAM SEBI. ŽElim si, da to čimprej spoznaš, če že nisi.
In o tem, da sexsaš še z žensko, ki je tudi poročena – Oba se mi smilita, resno!

Kaj pa čutiš v Srcu, ko to delaš – kaj čutiš do sina, ki bo nekoč moral to ” mogoče” poslušati in prenašati… Ali se sploh zavedaš in koliko ti ON pomeni, niti malo nisi omenil, kakšen je tvoj sin – ima preveč ženinih vrednot? Saj res, kaj pa vrednote pri ženi jih opaziš?
Ne, ti opaziš samo sebe – VIDIM.

Uf, sem jezna. Res. Če ti gre samo za seksualne potrebe sedaj, pred poroko pa ne – potem prosim, če le SI TO ŽELIŠ. Obišči zakonskega posevetovlca in povabi še ŽENO. Vem, da bo sprva težko, a vsaj VEDEL boš pri čem si…

Resnica je, da z leti seksualna moč ZAMRE, kaj pa boš potem? Sedaj imaš vse tako LEPO UREJENO ” ups trenutno” – SI ŽELIŠ SPREMENBE, v vsem kar si že ustvaril…

Menim, da imaš prekrasnega sina in DOVOLI si LJUBITI svojo ženo – ali pa se ji odpovej…

Ufff. Sedaj sem ti pa navrgla veliko razmišljanja – želim si DA SPOZNAŠ kaj resnično HOČEŠ. To zadnje se mi zdi najboljše. In ne išči kritik, ker TI V VSEM TEM UŽIVAŠ, ali pa že priznavaš kesanje, saj pravijo, prej ko napišeš in oddaš bolje je…

…ti je že pollll oproščeno.
Hvala, ker si napisal, si pa rabil pogum aaa…

lp
kisha

Ker ne poznam tvojega življenja te ne morem obsojati. Vendar tovrstni ljudje ne sodijo v svet moralnih načel, kakršna pozanamo mi. Torej, boš od večine ljudi obsojan ni ne sprejet. Če ti tak način življenja res vsaj malo ne ustreza, si poišči strokovno pomoč. Verjetno niti sam ne veš, kje si se izgubil pred samim seboj. Torej boš moral stopiti nazaj v preteklost in od tam začeti na novo.
LP

LAHKO JE GOVORIT NAJ SE LOČIM IN SI POIŠČEM PUNCO, KI JE NEBOM VARAL.

IMAM DOSTI HOBIJEV, PA GREM KDAJ NAMESTO NA HOBI K ŽENSKI

Kot bi poslušala svojega nekdanjega moža, samo, da je on to začel delat po petih letih zakona, ko ga je začel “tiščat” denar.

Zasvojen si s sexom…..

Najprej si moraš zaželet, da bi bil drugačen, potem pa poiskati pot, če ne bo že prepozno….

Dve tvoji izjavi bom izpostavila:
1. “…me je kar malo strah, da nebi žena izvedela, ker je nebi rad izgubil.”
2. “…doma pa se raje samozadovoljujem ob gledanju …..”

Praviš, da je ne bi rad izgubil, po drugi strani pa delaš ravno to, da se še bolj oddaljiš od nje. Očitno je, da v vajinem odnosu nisi zadovoljen, še manj pa ti zadovoljstvo prinaša iskanje drugih žensk, ker tudi od njih ne dobiš tistega, kar si želiš. Zadeve se torej lotuješ na napačnem koncu. Odnosa z ženo ne boš mogel popraviti, če boš rešitev iskal izven njega. Razumeš?

Torej, deluješ tako, da se z ženo čimbolj zbližaš. Ko se odnos popravi, se ponavadi popravi tudi spolnost, kar je tudi ena stvar, ki ti manjka v vajinem zakonu. Predvsem ženska spolnost je zelo odvisna od tega, kaj si ona misli o svojem možu. Bolj ga spoštuje, bolj se počuti prijetno in varno ob njem, bolj si bo želela njegove bližine in seksa.

Dovolj je torej jamranja, kakšen si, ker jo varaš. Začni delati spremembe, spremembe na sebi, v svojem obnašanju do žene. Najprej se odpovej vsem drugim ženskam, ker ti jemljejo potrebno energijo, ki jo boš potreboval za ženo. Potem pa premisli, kaj je tisto, kar bi te z ženo spet zbližalo. Nameni ji pozornost, napiši seznam (recimo..rože, poljub, objem, odnesi smeti, pomij posodo, igraj se z otrokom, napiši ji pismo…) in vsak dan izberi recimo tri stvari iz seznama, ter jo razveseli.

Nimaš idej? Vprašaj njo, naj ti ona napiše seznam, kaj si želi od tebe in jo razveseli vsak dan. Lahko tudi skupaj z njo počneš stvar, ki so njej všeč itd. Možnosti je veliko. Važno je, da se kar naprej sprašuješ, če te bo tisto, kar nameravaš narediti še bolj zbližalo s tvojo ženo. Npr. se želiš samozadovoljevati…te bo to zbližalo z njo? Če je odgovor ne, se spomni drugega dejanja.

Sprva bo verjetno zelo težko zate, še posebno, če žena ne bo takoj zadovoljna. Morda bo celo nezaupljiva, da imaš nekaj za bregom, ko si kar naenkrat tako prijazen do nje. Ampak ti kar vztrajaj. “Kaj pa jaz in moje potrebe?”, boš vprašal. Glej, slabše kot je sedaj, verjetno že ne more biti. Kaj torej lahko izgubiš, če poskusiš na tak način? Če boš nekaj spremenil na sebi, boš opazil spremembno tudi v odnosu. Vztrajaj nekaj časa. Če se boš potem še kar počutil nesrečnega, pa to morda pomeni, da svoje žene ne ljubiš več. Če bo pa uspelo, da se vajin odnos izboljša, pa verjemi, da boš tudi ti prišel na svoj račun (in svojega seznama želja:). Pa lahko poročaš, kako je šlo. Zdaj pa na delo!

Veš. da ne delaš prav, a vseeno nadaljuješ. Torej si zasvojen s seksom in odnosi. Lahko se greš zdravit, lahko pa nadaljuješ tako naprej in boš kmalu ločen, boš ob sina in še vedno ne boš znal biti zvest.

Zdi se mi, da si take vrste moški, za katerega je bolje, da se (potem ko te bo žena dala na čevelj) nikoli več ne poročiš.

Upam, da si vsaj kondom natakneš.

ZAKAJ PA DA SE NEBI UPAL ODPISAT. NISEM NIKOLI REKEL DA STE OSTALI BUDALE. SINA PA VZGAJAM TUDI JAZ IN VSI PRAVIJO DA GA LEPO VZGAJAM

NISEM LEPOTEC!!!
LOČIM SE NE ZARADI TEGA, KER IMAM RAD NEKO SIGURNOST, VARNOST.
HVALA GLEDE VESTI

New Report

Close