varanje
Pozdravljeni
Mene pa zanima, kok Slovenci kej varajo. na delovnem mestu, ko partnerja ni doma, ko sta recimo dalj časa narazen….
Če je kdo med vami že prevaral svojega partnerja, kako je to prikril, kaj je po tem še čutil do svojega partnerja. No če ste pa to samo opazovali pri drugih, sami pa tega niste počeli, me zanima, kaj ste kej opazil, od spremembe vedenja do partnerja, pa do tistega s katerim je nekdo varal?
Kaj mislite, da je najpogostejši varanja? najbrž tle obstajajo kakšne razlike med moškim in žensko.
Jest sem to počela takrat, ko sem bila še najstniška trapa…Zdej je edina možnost glede mene in varanja ta, da se zaljubim v drugega in potem pustim tipa (pa še ta se mi zdi mim, ampak se zgodi). Čeprav je seveda veliko bolj fer, da najprej pustiš tipa in se potem zapleteš s kom drugim, da ni nihče prevaran in preveč prizadet…
Varanje samo zaradi seksa se mi pa zdi mimo. Ker če pri zvezi ni dovolj seksapila in seksa in privlačnosti in vsega tega, je potem čist brezveze, da sploh imaš tipa, a ne? Verjamem pa, da marsikdo (morda bolj tipi) ne zdržijo samo z eno žensko, nekaj jih žene k poligamiji…Čeprav morda, če dobijo žensko, s katero se ne ujamejo v monotonost vsakdana, potem jim je mogoče ena dovolj…
ce varas…..ti mora nekaj manjkat…
…naprimer…ce nisi potesen pri svoji se gres potesit drugam….ne mislim ce enkrat ne dobis, ampak ce se to dogaja daljse obdobje…pol leta za zacetek 🙂
Hey Edvin, ne bi čakal niti 6 mesecev, bi se prej pomenil. :))
Glede varanja pa tako, grenka izkušnja za vse življenje mi je v opomin, da kaj takega ne bom več storil. Kot pravi mačka, bi se moral v drugo beybo res zaljubit.
hi!
Ce te zanima varanje….pojdi na forum psihologija/ (tema) skok ces plot … bos zvedu vsa kar te zanima….
hi!
dej mi neki povej…naprimer da dalj casa ne dobis…naprimer 6 mesecev ( naprimer…) in bi se pogovoril kot pravis ti….in bi ti zena rekla, ko bi ji rekel da je zdej pa ze cas da ti spet kej da (mogoce ne lih tok direktno) …da pojdi kar drugam, ali po moznosti se, da naj ti kar druga da….kaj bi naredu v tem primeru.
Ves pa da ce bos sel drugam da je oziroma bo slejkoprej vsega konec…….
To jaz sem počela to takrat ko sem bila najstniška smrkljica, vendar pa tega sigurno več ne bi naredila. Se ne splača vsega na kocko postaviti za eno noč ali pa seks. Res bi se morala zaljubiti, da bi to storila. To pa še mi pri nobene moškem ni uspelo. Vedno sem se zaljubljala počasi, kar pa mi je seveda vedno pustilo posledice.
Forum je zaprt za komentiranje.