Varanje
Pozdravljeni,
Pišem zaradi enega velika problema v zvezi.Z punco sem v zvezi že leto dni oba sva stara okoli 20 let.Se imava zelo rada,drug drugega zelo ljubiva,…Direktno k problemu:punca ima prijatelja,ki ji preko Instagram večkrat kaj napiše.Nekaj dni nazaj ji je prijatelj napisal za pijačo da bi se dobila njiva dva.Oba se poznata že nekaj časa.Ta tip ima tudi svojo punco je nekoliko starejši od moje punce.Punca mi trdi,da bo pijačo zavrnila oz ga bo ignorirala.Po drugi strani pa punca svojim prijateljicam trdi da bi rada šla na pijačo z njim.Pred najino zvezo ko se še z punco nisva poznala sta se dobivala na pijačah,si pisala ljubezenske sporočila,menim da tudi poljubljala in imela spolne odnose.(ta tip pa je bil v enaki zvezi kot je sedaj torej je varal svojo punco).Prosim naj mi nekako nekdo pomaga kaj sedaj?Punca mi govori da noce na pijaco vendar pa prijateljicam govori da hoče.Mene je strah da se bo kaj zgodilo in bo najina zveza razpadla.Prosim za pomoč.Hvala
hey.Lej ce bi ona imela namen imet drugega bi ga ze imela vrjemi.in ce te ima res tako rada ti tega nebonaredila.konckoncev pa reci ji da si vesel za njo da im aprijatelja zaupaj ji.ce ji posvecas svojo pozornost, si uzames cas za njo in ona zate in ce si kazeta koliko si pomenita drug drugemu te nerabi skrbet tvoja je.ampak iz tvojeg avidika vem da ti ni lahko sploh pa ce sumis da sta kaj imela, ampak lej reci ji da bi se pogovoril o tem prijatelju ce sta kaj imela to morata razcistit nesmes tiscat tega v sebi ker lih to porusi zvezo, saj tudi ce nimata nic bos ti si n aredu v glavi svojo zgodbo in ji cez cas nebos zaupal tega pa si ne zelis.moj nasvet je da se pogovorita o tem njenem prijatelju.ali pa ce ti pokaze sporocila.upam da vama rata cim bolje.lp
Forum je zaprt za komentiranje.