VARANJE
Sej ne vem kje naj začnem , s fantom hodiva 8 let… nikoli nisem pomislila da bi mi lahko kaj takega naredil… začelo se je prejšne leto novembra, ampak to očitne razlike …kot np: izgovori da mora biti dlje časa v službi, telefon je nosil vse povsod kot da bi nekaj prekrival …začelo se je kraganje nato sem se odločila da grem domov za 14 dni da premislim, če sva sploh še za skupi… no po določenem času se dobiva in pomeniva da bova probala še enkrat. Nato se vrnem k njemu nazaj.
Na kar enkrat v računalniku brskam in najdem Mail-e od ene Sanje in to cca. 30 mail-ov in točno od novembra lani. Prebrala sem vse teme so bile od začetka službene nato pa mu je začela pisati da ga pograša in take fore …. čist sem vn padla, da zdej mam pa tega dost in sem ga hotla pustit …seveda začel mi je nabijat da on z njo ni imel nič in da je šel z njo samo ene 2 x na pijačo seveda meni se je zlagal da je bil s prijatelji in da ji je povedal da ima punco in da z njo ne želi imeti nič.. seveda
toda zdaj je minilo že kar nekaj časa toda pri meni še vedno nekaj govori da ni o.k. in da se še vedno slišita.
Kaj naj naredim?
Klara,
kadar ni zaupanja in to takšnega, da si partnerja ničesar ne povesta, da skrivata informacije drug pred drugim, kadar si načrtno brskata po pošti, samo zato, da bi upravičila svoje dvome, je vajina pot močno zgrešena.
Ko enkrat začneš opravičevati svoja dejanja, nimata več iskrenega odnosa. Globoko v sebi vesta, da si nikoli več ne bosta zaupala. Še vedno lahko skleneta, da se bosta poboljšala, vendar to ostane v vama.
Če želite imeti lepo in uspešno razmerje, morate začeti graditi od samega začetka. Zato pa se tukaj tudi česa naučimo, vsaj upam tako.
primož
Jaz na tvojem mestu ne bi ostala z njim.
Imam pa iz preteklosti podobno izkušnjo. Fant me je varal, pa sem se slepila, nasedala izgovorom, dokler nisem na koncu prišla do ugotovitve, da nikdar ne bo več tako, kot bi moralo biti in naredila vsemu konec, čeprav je bilo obema hudo in sva se na nek način še imela rada. Seveda pa ni nikdar priznal in še zdaj trdi, da ni imel z nobeno drugo ničesar…