Najdi forum

Bila na Tajskem, in je v mešani družbi padla zanimniva debata na ugotovitve, pa kaj zahodnjaki vidijo na teh Tajkah (kao blazno lepe ženske), ki pa so bile v večini kot vse ostale ženske; povprečne lepote, v manjšini pa seveda z bolj lepimi in manj lepimi osebki od prevladujočega povprečja.

Potem je pa bila zanimniva izjava, da so Tajke izredno lepe predvsem zelo zakompleksanim, nesamozavestnim moškim, s tendenco k pedofiliji (so majhne, nekatere izredno otroških potez, podredljive), torej moške v nobenem smislu, ne fizično, ne psihično ne ogrožajo. Zahodnjak je ob njih pravi mačo, velik, močan in lahko absolutno uveljavlja svojo voljo.
Btw, te ugotovitve so prišle s strani zelo močnega in velikega zahodnjaka, tako da ne boste mislili, da je debata zrasla na ženskem zeljniku.. 🙂

Tako da, verjetno tvoj frend ni ravno neka huda muškarčina, če prenese zgolj male, dekliške, podredljive Tajčice… :)[/quote]

Nimam ravno izkušenj s Tajkami, ampak se mi zdi, da ta zgodbica “pije vodo”.
Če se spomnim let preden sem se vezal, sem spoznal nekaj naših možač. Ene so bile to tudi po izgledu, druge le psihično. Ena je recimo nabunkala policijsko patruljo, ko smo se v jutranjih urah vračali iz diskača. Imel sem tudi primer ko se me je ena hotela fizično lotiti pa ji poskus že na začetku ni uspel. K sreči sem kljub rosnim letom imel toliko pameti, da sem jo spravil na tla in poklical družbo za priče…
Je pa res, za moškega je gotovo izpolnjujoče, ko čuti, da se mu je ženska popolnoma podredila. Po moje imamo moški to vdelano v gene, želja po prevladi pač…
Večini to zelo ustreza, manjšini ne in če v ozadju ne gre za deviantni um in ima moški izdelane moralne vrednote, se ženski ni potrebno prav ničesar bati. Imajo pa tudi ženske svoje orožje proti temu – v gene vdelano manipulativnost s kančkom zvijačnosti in ob pravilni uporabi bo moški naredil prav vse v njegovi moči, da bo žensko zadovoljil. Jbg… evolucija… le, zadnje čase jo malo zanaša s poti.

Bila na Tajskem, in je v mešani družbi padla zanimniva debata na ugotovitve, pa kaj zahodnjaki vidijo na teh Tajkah (kao blazno lepe ženske), ki pa so bile v večini kot vse ostale ženske; povprečne lepote, v manjšini pa seveda z bolj lepimi in manj lepimi osebki od prevladujočega povprečja.

Potem je pa bila zanimniva izjava, da so Tajke izredno lepe predvsem zelo zakompleksanim, nesamozavestnim moškim, s tendenco k pedofiliji (so majhne, nekatere izredno otroških potez, podredljive), torej moške v nobenem smislu, ne fizično, ne psihično ne ogrožajo. Zahodnjak je ob njih pravi mačo, velik, močan in lahko absolutno uveljavlja svojo voljo.
Btw, te ugotovitve so prišle s strani zelo močnega in velikega zahodnjaka, tako da ne boste mislili, da je debata zrasla na ženskem zeljniku.. 🙂

Tako da, verjetno tvoj frend ni ravno neka huda muškarčina, če prenese zgolj male, dekliške, podredljive Tajčice… :)[/quote]

Če se spomnim let preden sem se vezal, sem spoznal nekaj naših možač. Ene so bile to tudi po izgledu, druge le psihično. Ena je recimo nabunkala policijsko patruljo, ko smo se v jutranjih urah vračali iz diskača. Imel sem tudi primer ko se me je ena hotela fizično lotiti pa ji poskus že na začetku ni uspel. K sreči sem kljub rosnim letom imel toliko pameti, da sem jo spravil na tla in poklical družbo za priče…
Je pa res, za moškega je gotovo izpolnjujoče, ko čuti, da se mu je ženska popolnoma podredila. Po moje imamo moški to vdelano v gene, želja po prevladi pač…
Večini to zelo ustreza, manjšini ne in če v ozadju ne gre za deviantni um in ima moški izdelane moralne vrednote, se ženski ni potrebno prav ničesar bati. Imajo pa tudi ženske svoje orožje proti temu – v gene vdelano manipulativnost s kančkom zvijačnosti in ob pravilni uporabi bo moški naredil prav vse v njegovi moči, da bo žensko zadovoljil. Jbg… evolucija… le, zadnje čase jo malo zanaša s poti.[/quote]

Glede ženske “popolne predaje” te čisto razumem, a jaz sem bolj mislila na tisto pasjo podrejenost, ko je ženska smejoča gejša in v vsem ustreže moškemu. Tukaj je daleč od tega, da bi se predala, se mu prepustila.
To je ogromna razlika; moškemu, ki ga ljubiš, prepustiti se in mu zaupat, ali pa biti popolnoma podredljiv kot lutka.
Prvo je super, drugo pa totalno brezveze, dolgočasno.
Čeprav verjamem, da je veliko moških, ki bi z veseljem imeli eno gejšo. 🙂
Ampak pomoje je problem, ker ženske tukaj pretirano rade vse absolutno nadzorujemo.
Delam že leta v moškem kolektivu in večina jamra ravno nad tem; ženske so v krču, vse hočejo 24/7 nadzirat, in ker jim seveda logično ne ratuje, potem jamrajo in kritizirajo.
In ob takih ženskah popolnoma razumem moško željo po gejšah ali podredljivih smejočih Tajčicah.
A če vzameš en kolikortoliko zdrav odnos, potem se mi zdi imeti partnerja totalno podrejenega, ki ti v vsem ustreže, blazno dolgočasno in pove več o tistemu, ki o tem sanja in si to želi. Pa vseeno ali govorimo o moškem ali o ženski.

Btw smo totalno zašli s teme.. 🙂

Večini to zelo ustreza, manjšini ne in če v ozadju ne gre za deviantni um in ima moški izdelane moralne vrednote, se ženski ni potrebno prav ničesar bati. Imajo pa tudi ženske svoje orožje proti temu – v gene vdelano manipulativnost s kančkom zvijačnosti in ob pravilni uporabi bo moški naredil prav vse v njegovi moči, da bo žensko zadovoljil. Jbg… evolucija… le, zadnje čase jo malo zanaša s poti.[/quote]

Glede ženske “popolne predaje” te čisto razumem, a jaz sem bolj mislila na tisto pasjo podrejenost, ko je ženska smejoča gejša in v vsem ustreže moškemu. Tukaj je daleč od tega, da bi se predala, se mu prepustila.
To je ogromna razlika; moškemu, ki ga ljubiš, prepustiti se in mu zaupat, ali pa biti popolnoma podredljiv kot lutka.
Prvo je super, drugo pa totalno brezveze, dolgočasno.
Čeprav verjamem, da je veliko moških, ki bi z veseljem imeli eno gejšo. 🙂
Ampak pomoje je problem, ker ženske tukaj pretirano rade vse absolutno nadzorujemo.
Delam že leta v moškem kolektivu in večina jamra ravno nad tem; ženske so v krču, vse hočejo 24/7 nadzirat, in ker jim seveda logično ne ratuje, potem jamrajo in kritizirajo.
In ob takih ženskah popolnoma razumem moško željo po gejšah ali podredljivih smejočih Tajčicah.
A če vzameš en kolikortoliko zdrav odnos, potem se mi zdi imeti partnerja totalno podrejenega, ki ti v vsem ustreže, blazno dolgočasno in pove več o tistemu, ki o tem sanja in si to želi. Pa vseeno ali govorimo o moškem ali o ženski.

Btw smo totalno zašli s teme.. :)[/quote]

Zašli ja… :))) Včasih je tako luštno malo skrenit pa popestrit debato…
Ja, to s totalno podrejenostjo je res bolj dolgočasno, predvidljivo in ne gre skupaj z nekim zdravim odnosom.
To, da pa sodobna ženska pričakuje od partnerja preveč pa vidim skoraj na vsakem koraku,
Zadnjič sem gledal nek ruski dokumentarec o Izraelkah in njihovem dojemanju družbe in moških.
Me je kar srh spreletel kakšne zgodbe so obelodanili… Ampak to je ena od smeri, kamor je zahodno družbo pripeljal nekritični feminizem.
… in s tem se vrnemo na izvorno temo – nekritično egoistično dojemanje pravic in spodobnosti sodobne zahodne ženske.
Jbg… ne pravijo v Dalmaciji zastonj: Prve Švabice, onda Čehinje pa izza njih odmah Slovenke – komadići mesa na mom k***, ka u ražnjića. Pa tudi rek: Tako mlada pa već Slovenka kar drži.

3x si se že z njim srečala!
Res, to pa vse spremeni.
Kaj to pomeni?
A če bi se enkrat, bi bil kondom, če se trikrat, ni trba s kondomom, če pa desetkrat, je pa lahko tudi analno brez kondoma?

Neodgovorno (mož, pa tudi če je seks porazen in ima fižolčka), egoistično (boli te patka, če se okužiš, bo kdo drug za otroke poskrbel, an?), in nesamozavestno (ravno ne ceniš svoje zdravje in življenje oz.sebe).

In da dela v zdravstvu in se redno testira na HIV, nekako sklepam, da kondomov ni bilo?

Ne vem, ali si ultra mlada, naivna do amena, če pa ne, pa imaš skrajno malo v glavi in zelo veliko tega, zgoraj naštetega. In čisto nič se nimaš rada.

A potem tega odgovora verjetno tudi ne boš kaj dosti razumela.

Napisano, potem vsaj za druge, ki stopajo na tvojo pot, pa prej mogoče vseeno mal aktivirajo možgane.[/quote]

Ne vem, ali si ultra mlada, naivna do amena, “”
Ne ni , izkvarjena do amina pa ja …
🙂

brez komentarja.

Tvoje jebac ima najbrž ene tri žene. Ti boš pa ta četrta. POznam dva primera k so se ženske fajn opekle, pa še privoščil sem jima.

Poznam žensko. Našla je dosti mlajšega, v severni Afriki, ga pripeljala v Slo. Dobro se razumeta, zadeva zaenkrat funkcionira.

Če je vse to res…..si bedna, bedna do amena.
Da te mož v rit brcne, in da zletiš do Afrike!!

Tole s črcem je samo “Vaja v slogu”, ki se nenehno pojavlja. Po eni strani naj bi bili belci “večvredni”, po drugi pa imajo črnci večje batine.
Preigravanje stereotipov. Telih “črnskih” tem je malo morje tule.

Zato je skrenitev s teme pravzaprav dobrodošla. Boljša od osnovne provokacije.

Ne samo, da si moški “pumpajo ego” s predstavnicami “nižjih ras” ali pač tistih, ki so bolj patriarhalno vzgojene – podrejene moškemu.. tudi od inteligentnih žensk se dobesedno bežI: Do Men Have a Problem With Dating Smart Women?

Nekje v možganih je očitno zapečeno, da potrebuješ podredljivo in ustrežljivo ženo.. kar bo verjeno iskati razlog v ravnanju mater in njih razvajanj svojih sinkotov. To je v svoji zabavljici odlično zapisal Berndt Schulz: Vsega so krive ženske

Zato bo sleherniku bolj ustrezala Gejša, ki je obratno “sprogramirana”, da vedno ugaja moškemu.. na vseh nivojih, razen seksualnih, ker Gejše pretežno niso seksualne delavke, kot si to napačno razlagajo zahodnjaki. Gejša je dejansko virtualni svet, kjer si ti idealen. Malce podobno HoloDecku pri Star Treku.. Zanimivo bi bilo gledati, kateri svet bi pognal povprečen slovenski moški?

Na letu iz Moskve v Ljubljano sem imel priliko poslušati dva takšna primerka, ki sta si s povprečno službo v Sloveniji, lahko v Kazahstanu domišljala, da sta ultra bogataša.. in potem s svojim super egom tudi tako nastopala pred domačinkami.
Včasih te je res sram, da si človeško bitje.

Slovenske sive miške so pa le navzven.. zunanja krinka.. ko dobijo občutek, da te res “imajo”.. se prelevijo v kritične eksperte, ves čas lačne pedantne urejenosti po njenih lastnih normah ter postopkih.. ves čas nadzor.. Skratka eno vrsto Severno Korejske Kim il Grozildozaverk.. pa čeprav še vedno v sivem odtenku.

De omnibus disputandum..

Po ločitvi sem imel malo več kot leto dni žensko, ki me je za dve stopnji prekašala po izobrazbi,
Po določenem času ji je to butnilo ven… Ne duha ne sluha o sivi miški…
Povedal sem ji svoje in se ji zahvalil za enoletno druženje. Ker ni dojela resnosti situacije, se je potegnila nazaj v sivo mišjo dimenzijo in pričakovala odpustek… Žal prepozno.
Povprečna Slovenka s svojo manipulativnostjo kar lepo odseva rek: Nič ni vredna ženska, ki moža do zajtrka vsaj trikrat okoli ne prenese.

Stopnja izobrazbe ni dejanski odsev inteligence. Pa tudi članstvo v MENSI ne.

De omnibus disputandum..

Dajte že sestopit iz povprečja: ni za brat, kaj vse ste uspeli pospošit o Slovenkah v tej temi. Od radodajk do sivih mišk.

Kaj vse izzove v ljudeh mala, fantazijsko napletena štorija, kako se je ena s črncem dol dala…

Dajte že sestopit iz povprečja: ni za brat, kaj vse ste uspeli pospošit o Slovenkah v tej temi. Od radodajk do sivih mišk.

Kaj vse izzove v ljudeh mala, fantazijsko napletena štorija, kako se je ena s črncem dol dala…[/quote]
Imaš prav , ha,ha,ha…
Govorit o slovenkah kot o radodajkah je res neumno.
V bistvu ženski rod je enak kamorkoli greš. 🙂
Tisto o miškah pa nisem razumil prav dobro. 🙂
Kar se avtorice tiče, fantazija ali ne, ali se bo dala z majmunom ali ne, me prav
zaboli k*. P**** je njena in naj z njo dela kar če. Ali bo skakala po batinah ali smokijih je
čisto irelevantno. Popolnoma je vseeno kdo na katerem vlaku sedi.
Kot da bi bilo kaj drugače če bi se nasadila na belo batino …
🙂

Kaj vse izzove v ljudeh mala, fantazijsko napletena štorija, kako se je ena s črncem dol dala…[/quote]

Ne ravno… so izjeme. Večina Slovenk s katerimi sem imel do sedaj take ali drugačne stike, je bilo precej manipulativnih in ko so dobile občutek varnosti, so postale tudi psihično nasilne do svojih mož in včasih tudi do otrok. Sklepam, da gre za občutek moči zaradi pridobljenih pravic in izkušenj z zunanjim svetom, ki je orientiran v korist ženske kot take. Redke ženske sem srečal, ki so bile prave sive miške. Srečeval sem večinoma pokončne in samostojne, nekaj hudih manipulatork in v manjšini so bile pa tiste z iskreno prijazno držo do svojih mož.
Tudi promiskuteta povprečne Slovenke je zelo visoka, verjetno prav zaradi emancipiranosti in splošno ugodne klime v družbi, ki v resnici favorizira žensko.
Tisto, kar se pa napisal o izkušnjah prijateljev iz Dalmacije pa drži. Bojda je nekdo celo posnel film o teh tipih, ki jim rečejo tudi Galebi.

Radodajka – je taktika pridobitve moškega. Skoraj 1/3 vseh ameriških zakonov se začne z one-night-standom. VIR: antropologinja Helen Fisher v National Geographic oddaji StarTalk[/img] z Neil De Grass Tysonom.
“Hormone kot so oksitocin, dopamin, seratonin.. ki se vsi izločajo ob seksu, ni za podcenjevati.” je omenila Helen.

Podobne raziskave pri nas ni, vendar je glede na to, da se svet čedalje bolj amerikanizira, pričakovati podobne rezultate.

Radodajka pa se bo kmalu spremenila v prej omenjeno kontrol-freak Grozildo, ko bo imela občutek, da moškega sedaj res “ima”. Se pravi, skupna investicija v nepremičnino, otroci itd.
Malce spominja na “bogomoljko”, samo da ne oddrobi glave.. v vsakem primeru pa dokaj emaskulira moškega, ga spreminja v copato.

Vzrok za to je v svojevrstni teoriji podal tudi dr. Alojz Ihan v svojih Državljanskih esejih (ali je bila Hvalnica rejšnjega telesa?). Takole pravi: Zavojevalci vedno v zavojevanemu ljudstvu ustvarijo šok.. npr.: pobijejo ali zasužnijo vse dovolj stare moške. To v ženskah ustvari stisko.. in se potem svojih sinov držijo kot klop.
Zavojevalske ženske svoje moške obratno: spodbujajo pri nasilnih športih (recimo ragbi) in vojnah (poglejte navdušenje ameriških in angleških žena nad vojaščino!!).
V osvojenem ljudstvu, nasprotno, ženske priklenejo moškega nase, ker se bojijo, da ga bodo izgubili.

Hec je, da zna imeti Ihan prav, saj so ugotovili, da se določene fobije lahko preko genov prenašajo na naslednji rod http://www.bbc.com/news/health-25156510.

[img]http://ichef.bbci.co.uk/news/660/media/images/71435000/jpg/_71435662_m3750096-family-spl.jpg[/img]

Tako imamo lahko strahove svojih dedkov in babic, ki so dali skozi 2 SV, pa hkrati sami tega nismo doživeli.

Težnja k tej veliki tendenci nadzora, pa je lahko tudi posledica prevelike pridnosti.. bojazni, kaj bodo drugi o vsem skupaj mislili ter posledičnin perfekcionizmom in kontrolo.
O tem je prede dnevi razlagala Dr. Saša Krajnc v svojem predavanju Diagnoza: PRIDNA! http://www.delo.si/nedelo/diagnoza-pridna.html

Sive miške, radodajke, kontrol freaki so tako na prvi pogled nezdružljivi svetovi.. pod širšo panoramo, pa nekaj dokaj logičnega in dokaj običajnega.
Zavore pa popustijo tam, kjer se že osnovi počutimo “močnejše”.. zato tudi simblika črncev, Tajk itd.

De omnibus disputandum..

Avša! Zakaj te vabi? Ker ve, da nikoli ne bi vsega pustila in šla, boš pa vedno na razpolago, ko prideš v JAR. In ne, tako ne dela samo s tabo, pač pa z vsemi, ki iz Evrope / Amerike pridejo v JAR in so tako neumne kot ti. In ne gre samo za HIV in hepatitise – prijateljica je 5 let imela tipa iz Nigerije, za katerega je vedela, da podira tudi druge. Ko sem ga videla, mi je bilo hitro jasno – tip ful seksi, na ksihtu mu je pisalo, da želi samo seks. Ni je motilo, samo da je podrl tudi njo, da je tiste tedne, ko je bila pri njem ali on pri njej, bil samo z njo … Od njega je VEDNO hodila vsa bolna – obvezno polna ustna votlina aft, herpesi povsod, genitalne bradavice, razjede, dvakrat celo klamidija. Skratka – o.g.a.b.n.o. Ampak ona je bila tako zaljubljena. Verjamem, da je bil tudi on, ampak samo tisti trenutek. Ko je odšel / odšla, je to pomenilo prostor za novo. Za vse bolezni je obtoževala higienske razmere in ni pomagalo, da sem ji servirala poljudno literaturo (me, farmacevtke, pač ničesar ne vemo).
Tudi sama imam sodelavce iz Afrike, prihajajo v Slovenijo in mi hodimo tja tja. Res super lapajo in verjamem, da marsikatero obrnejo. Nekateri med njimi so ga tukaj v Sloveniji hitro namočili kljub temu, da imajo doma ženo – po službi smo skupaj žurali in marsikdo je v hotelsko sobo odpeljal ‘igračo,’ mojemu možu, s katerim delava v dela v isti firmi, pa se večkrat pohvalijo, kako hitro se da v Sloveniji dobiti seks in da komaj čakajo, kdaj se vrnejo … Seks brez obveznosti, brez spraševanja in velikokrat brez zaščite. Ne najstnice, pač pa ženske ok. 30 in več. Rečejo, da padejo kot zrelo žito.

Slovenke rade rečejo, da ni pravih tipov. Problem je, ker je ful slovenk u pika nulo nerealno razvajenih kot princesk, oz jim niso dovolili razvoja lastne osebnosti in so kar visoko na narcistični lestvici. Siva miška kot si opisal, anjprej ful prijazna itd, pol pa psihič ena A, je dejansko flagship narcizma.

Pri narcizmu ne gre, da se nekdo visoko nosi, ampak majo ful nerazvito lastno osebnost in se sam zgledujejo po okolici.

Slovenke sploh niso emancipirane, ampak so u nulo zdrmane osebnosti. Kje je tu promiskuiteta? Gre za filanje lažnega ega.

Emancipirana ženska pride in reče let s do it. Slovenka pa pride v družbo, skrega par tipov, in nazadnje se obeša po najmočnejšem oz unim, ki jo šmergla.

Ne rečejo zastonj ” batina je iz raja prišla” ? 🙂
Zato avtorice, če imaš raj na zemlji, zakaj bi odlašala ?
Pusti ‘smokije’ in veselo na delo !
Africa is waiting !

V človeških odnosih ima kot vedno (vsaj v tistih, ki so količkaj povezani s seksualnostjo – taki so pa skoraj vsi ;)), glavno in zadnjo besedo – BIOLOGIJA.

S tem dejstvom so povezane tudi preživetvene strategije posameznikov. In strogo gledano je morala, tako kot tudi njeno nasprotje (“nemorala”), le ena od preživetvenih strategij. Način nadzorovanja svoje usode. Ena od občudovanih preživetvenih strategij je tudi – ljubezen. 😉

Na kratko, če zelo poenostavimo – pa pri tem bistvu ne delamo krivice:

– Privlačni posamezniki (za nasprotni spol oz. potencialne spolne partnerje) imajo veliko bolj “sproščene” moralne kriterije od neprivlačnih.
– Manj privlačnim sta morala in ljubezen) pomembnejši in praktično edini preživetveni strategiji, saj jim zagotavljata kolikor toliko nadzora nad lastno sposobnostjo reprodukcije (in usodo). Saj konec koncev za to gre, kajne.

Privlačnih posameznikom se z moralo (in ljubeznijo) ni treba ukvarjati. Njihova sposobnost reprodukcije ni niti najmanj vprašljiva. 😉

------------------------------------------------------------------------------------------------------- [i]Do what you can't.[/i]

Malo si pomešal izbiro pri reprodukciji z odgovornostjo do potomcev, do sebe pravzaprav in do drugih (ali t.i. “Moralo”).
To dvoje pomoje nima nobene veze in je stvar zrelosti in mentalnega nivoja človeka.
Ker, tudi če si med najbolj privlačnimi, in seveda imaš široko paleto možnosti za reprodukcijo, če ne boš preživel (npr. SPB), ne boš v stanju preskrbeti za svoje potomstvo.

Ali drugače povedano: kaj ti bo zmaga nad možnostjo razmnoževanja, če je velika verjetnost, da boš na koncu samo izredno lepo truplo?

Tako da, reprodukcija in morala nimata dosti skupnega.
Lepota in reprodukcija ja, “morala”, jaz bi raje rekla pamet, ali zrelost, pa je stvar posameznika, lepega ali grdega, vseeno.

New Report

Close