Najdi forum

Tiste ki uporabljate Vanish!
Ali sta Vanish oxi in tekočina kaj bolj učinkovita od praška Vanish?
Svetle hlače imam popacane z nektarino, sem sprva namazala z Opalom, potem namočila v vodi s praškom vanish in oprala v stroju na 60 st.C. Ampak madež je še vedno tam.
V prejšnjih postih sem videla da je tudi Amway učinkovit, pa me zanima kje se ga da kupit? Mislim da v trgovini ne, ali pač?

LP Nika

Jaz sem ravno ta vikend preizkusila Vanish Oxi in moram reči, da daje ob pravilni uporabi super rezultate. Hčerka je imela na beli majici madež od kakava, ki ob prvem pranju ni izginil. Oxi prah sem zmešala z 1dl vroče vode, dobro zmešala in polila na madež. Čez 10 min sem dala prat na 40 stopinj in madeža ni bilo več.

Amway pa dobiš pri zastopnikih. Je pa izredno drag.

Tud meni je Vanish Oxi odličen…

Vanish Oxi je res zelo v redu, čeprav mi v nasprotju s kajo še ni uspelo spraviti stran madeža od kakava.
Pri Amway PreWash-u je pa tako, da deluje najbolje na sveže madeže. Stane cca. 2.100 sit (400 ml spray). Mislim, da je na forumu nataša tista, ki ga lahko priskrbi, če pa ne bo šlo drugače, se lahko obrneš tudi name.

Vanish Oxi je zakon, tudi pri starih madežih, nad katerimi sem že davno obupala!
Postopek je pa natančno tak, kot ga je opisala kaja, le da jaz pri najbolj trdovratnih madežih pustim pasto na oblačilih nekaj ur. Deluje 100 %!
Aja, tekoči Vanish pri nas ni deloval!

Želim ti obilo lepega perila,

Saša

Jaz pa mešam kar Oxi s tekočim za trdovratne madeže.

Always look on the bright side of life!!!

Najlepša hvala. Upam da bo oxi tudi pri nas deloval.

Jaz na take madeze dam Omino Bianco(sredstvo za odstranjevanje madezev), da malo postoji, nato pa cca.cez 10 min, dam perilo prati in med prasek zlijem se tekoci Vanish in je ponavadi uredu.

Ne morem mimo tvojega posta Saša P., da ne bi pristavila svojega lončka.

Vanish in vsa ostala sredstva za odstranjevanje madežev je potrebno uporabljati po navodilih. Se pravi, da pustiš sredstvo na madežu največ 10 minut in ne več. Razen, če ne želiš imeti kakšne luknje v cunjici. To se je namreč zgodilo meni. En dan sem na treh bodijih namazala sadne madeže. Do trenutka, ko se je pralni stroj napolnil z vodo, je minilo cca 20 minut do pol ure. In ko je bilo perilo oprano, sem na omenjenih bodijih našla LUKNJE! Vanish je blago dobesedno požrl in cunjice lahko uporabim samo še za brisanje čopičev.

Sicer pa sta tekočina Vanish in Oxi praktično eno in isto, eno je pasta, drugo pa tekočina. Tako mi je povedala demonstratorka.

Prav tako ni priporočljivo mešati različnih sredstev za odstranjevanje madežev, ker se njihova sestava razlikuje in zaradi tega lahko pride do neželenih posledic.

LP, A.

Enkrat sem že spraševala, kaj pa storiti v primeru, da ima temno modra majica belo obrobo in ta ni več bela ampak siva?

New Report

Close