valjček za umazanijo
Valda, sproti ga pereš in odstranjaš umazanijo. Ampak fora je v tem, da ta zadeva neha biti lepljiva v zelo kratkem času in potem jo namažeš/opereš z eno popolnoma banalno snovjo (recimo s kisom – na blef) in zadeva spet dobi svojo lepljivost.
Hvala vseeno.
PS Sasa, tudi jaz sem uporabljala takega, pa sem jih preveč porabila (denar?!) in sem se zato odločila za to zadevo, pa je tudi to očitno bolj ali manj stran vržen denar!
S tem lepljivim valjčkom so imeli tudi v prodaji po katalogu veliko reklamacij, ker kmalu poneha lepljivost. Takrat, ko sem ga kupila, so mi priporočili splakovanje v mlačni vodi z nežno milnico takoj po uporabi. Žal pa je valjček kljub upoštevanju navodil kmalu prenehal učinkovito delovati (tako kot podobni kupljeni v trgovini !)
Po mojih izkušnjah so najboljši valjčki z lepilom, ki jim odstraniš plast za plastjo.
Te valjčke so prodajali skupaj z dvema rezervnima rolicama v trgovinah Emone (nimajo jih več na zalogi). Morda kdo ve, kje se da v Ljubljani kupiti te valjčke?
Hvala za informacije.
Lep pozdrav
Imajo jih v Muellerju, ampak en paket stane 400 in nekaj sitov, jaz imam pa doma veliko domačih živali!!!!
Aja, še nekaj. A ima kdo kakšno idejo, kaj narediti, če se ti v pralnem stroju “naselijo” dlake? Pri nas stvari že iz stroja pridejo obdane z mačjimi dlakami, kar mi gre (posebej pri temnem perilu) pošteno na živce.