Najdi forum

vakumske vreče

Ali je kdo kupil iz top shopa vakumske vreče za shranjevanje? Tiste, iz katerih izsesaš zrak ven s sesalcem, imajo jih tudi v šparu. Cena je 7 tisoč za 7 vreč.

Jaz bi jih kupila, pa me zanima kako ste zadovoljni? Se res enostavno izsesa zrak? Ali to potem drži nepredušno? Ali čez nekaj časa spusti?

Pa še kakšna izkušnja?

Hvala.

Nams e super obnesejo, le en nasvet, jaz sem kupila dva paketa, ker sem mislila da so manjše. Zdaj pa jih imam preveč, vsaj za tri. Toliko v razmislek so velike in se jih da super uporabit.

Moj sestra jih je kupila par let nazaj in so še zmeraj iste. V njih zlaga sezonska oblačila in pa tudi druge stvari. Do sedaj se ji ni še nobena poškodovala. LP

Prodajajo jih tudi v šparu, da si prihraniš poštnino- tiste iz TV šopa

zanimivo, da ste vsi zadovoljni. Ko sem se nazadnje pogovarjala pred meseci, smo bili vsi nezadovoljni. Samo prvič je bilo vse super, ob ponovni uporabi so puščale zrak (se jih ni dalo več neprodušno zapreti). Kupila v TV shopu.

Irena

mene pa zanima ali so vreče dovolj velike da vanjo lahko daš prešito odejo? drugače pa razmišljam o nakupu space bag kocke po topshopu pa me zanima kako je s to velikostjo?

Midva imama tadebelo 220 x 240 cm, pa gre v sredjo, v paketu je ena še večja.

Pozdravljene.

Zaradi pomanjkanja prostora v majhnem stanovanju sem tudi jaz dolgo časa neuspešno iskala vakuumske vrečke za shranjevanje oblek in odej. Nisem jih dobila v nobeni trgovini, če pa že, so mi po 2 dneh spuščale. Zato sem se odločila, da sama nabavim vrečke, ki so trpežne in dejansko tesnijo.
Nabavila sem jih v dveh velikostih:
1.) 130 x 90 cm
1 vrečka v paketu (za shranjevanje posteljnine, odej…)
CENA: 3,00 EUR/paket

2.) 90 x 70 cm
2 vrečki v paketu (za shranjevanje oblek)
CENA: 3,5 EUR/paket

Vrečke so za večkratno uporabo;
imajo sistem dvojnega zapiranja;
izdelane so iz vzdržljivega in okolju prijaznega PE materiala;
vsebino ščitijo pred vlago, prahom, mrčesom, plesnijo, neprijetnim vonjem in nečistočo;
prihranijo do 80 % prostora
vrečke so prozorne, da lahko vidite, kaj imate shranjeno v njih

V kolikor katero zanimajo, naj mi javi na mail: [email protected]

lp

marjana

Marjana,

hvala za hitro pošiljanje.

Še žena se je umirila z nakupom nove omare : ))))) vrečke so super!!!

lp. Joze

New Report

Close