Živjo.Tudi jaz bi prosila za kake dobre vaje spodnjega dela telesa..Fuullll se ukvarjam z športom, tekom, kolesarjenjem, pilatesom in hribolazenjem, toda vse to je samo za noge…Katerekoli vaje za trebuh uporabljam, spodnji del trebuha je še vedno mlahav in meni neprivlačen..Kako ga utrditi? Sploh obstaja možnost ali je pač takšna moja usoda:))?
Prosim pošlji mi vaje na naslov [email protected]
Najlepša hvala!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
zivijo,veliko možnosti je da je tvoj spodnji del trtebuha že utrjen.probaj s tem da pri navadnih trebušnjakih za spodnji ter zgornji del trebuha dodaš še nekaj teže ter s tem povečaš intenzivnost vaje mišice se začnejo še bolj razvijat ter s tem postanejo tudi bolj izrazite.
meni osebno so za spodnji del trebuha najboljše vaje ko ležiš na hrbtu ter imaš roke in noge stegnjene.začneš dvigovati noge dokler stopala niso vzporedno s tlemi,nato začneš stopala spet spuščati toda ne do konca zadržiš jih kakšen centimeter nad tlemi ter vajo spet ponoviš.pri vsem tem moraš paziti na dihanje sepravi ko noge dviguješ počasi vdihuješ ter ko noge spuščaš počasi izdihuješ. Lahko pa tudi poskusiš narediti most ter ko si v položaju mosta dvigneš nasprotno roko ter nogo,in potem obratno.upam da si z odgovori zadovoljna za vsa dodatna vpr. se lahko ogl. na meilu. [email protected]