Najdi forum

Vabljeni da se nam pridružite na fb

DRAGI SLOVENCI PROSIM DA PREBERETE IN POMAGATE ČE LAHKO …….
No takole marsi kdo od nas je ostal brez službe zavodi itak nam nič ne pomagajo …sociala je na dnu …nimamo denarja za normalno življenje …..marsikdo od nas ne išče usmiljenja,kar iščemo je službo ….delo …..ne iščemo take plače kot jo imajo naši politiki par 100 eurov na mesec tako da lahko preživimo sebe in svoje najdražje …..v ta namen imam prošnjo ustvarila sem skupino Z imenom IŠČEMO DELO-NUDIMO DELO …..vas pa naproščam kdor koli od vas če bi vedel kje rabijo poštenega delavca naj to tut objavi …..skupina bo na princip IŠEM & IŠČEŠ MALI OGLASI ………..
No pravijo dobro se z dobrim vrača jaz pa pravim pomagaj drugim in pomoč ti bo vrnjena ……..tukaj smo zato da si pomagamo …..eni imate službo eni ste jo v teh časih krize zgubili eni jo boste izgubili ….zato pa sigurno poznate koga ki išče delavca …zakaj pa to nebi povedali in s tem nekomu od nas omogočili novo zaposlitev …..po drugi strani pa veliko vas pozna kakšnega delodajalca ki ni resen ki iskorišča nas mali narod ne plačuje obljublja zaposlitev itd ,bodi fer in povej ………https://www.facebook.com/groups/183216955128720/%5B/url%5D

Spoštovani delodajalci ………..oddajte svoj oglas o prostem delovnem mestu na največji družbeni spletni strani facebook ….v Sloveniji je trenutno 109.084 brezposelnih in 80 % njih vsak dan povprečno preživi 1-2 ure na raznih družbenih spletnih straneh ,zato zakaj nebi probali in poiskali bodočega sodelavca na fb ,pravijo če ne probaš nikoli ne boš vedel …probajte mogoče pa boste imeli več sreče ……IŠČEMO DELO-NUDIMO DELO[/url] Ali pa link v zgornjem postu .

Tudi sama iščem zaposlitev in sem dosegljiva na [email protected]
Kje pa se lahko prijavim v vašo skupino ?

New Report

Close