Najdi forum

Naslovnica Forum Duševno zdravje in odnosi Družina Otroci s posebnimi potrebami in dolgotrajno bolni otroci vabilo za vpis v prvi razred – a se hecajo?

vabilo za vpis v prvi razred – a se hecajo?

Za svojega sina sem dobila vabilo za vpis v prvi razred. Malo sem se na ta način hecala, da ga bom res vpisala, malo pa me je razžalostilo dejstvo, da v tej dobi tehnologije in informatike…..vse te inštitucije odpovejo – pa a res ni nobene povezave med šolo….CSD….in ostalimi ustanovami?

Moj otrok je na ravni enoletnika in ni za v šolo, je vključen v zavod in je v dnevnem varstvu….

A ni to malo boleče dejstvo za starše, katerih otrok ne more v “normalno šolo”, da pošljejo vabilo…in kaj zdaj….naj kličem in razlagam, da ne gre?

Pa še to so poslali na star naslov, pa imamo že dve leti novega….mislim….kot pri Kremenćkovih:))

Najina Ljubezen,

kljub vsej tehnologiji osebni podatki ostanejo osebni podatki. Povezave med inštitucijami so, amapak ne v tem smislu, da bi se sporočali podatki, kot jih navajate.
Ne vem, kje se zapletno, da so vam vabilo poslali na star naslov. Ker pa je otrok šolo obvezen, se bo nekam moral vključiti.
Kje pa se sicer vodeni – strokovnjaki bi vam lahko povedali, kako bo z šoloobveznostjo vašega otroka in kakšno je njihoov stališče – se šolanje odloži za eno leto, kam se otrok vpiše…

Lep pozdrav in lep dan, Petra _______________________________________ Bolečina ni nič manjša, samo s časoma se naučiš živeti z njo. Cmok v nebesa, tvoja mami

zanima me kdaj so vpisi v prvi razred, ali je to različno od občine do občine ali kako?

lp nika

nika,
vpisi so običajno februarja. Sicer pa imajo šole vse informacije glede vpisov že objavljene na svoji spletni strani.

Lep pozdrav in lep dan, Petra _______________________________________ Bolečina ni nič manjša, samo s časoma se naučiš živeti z njo. Cmok v nebesa, tvoja mami

New Report

Close