Najdi forum

Naslovnica Forum Duševno zdravje in odnosi Družina Starševstvo in vzgoja Vabilo za 1.rojstni dan

Vabilo za 1.rojstni dan

Pozdravljene!
Dajte mi malo idej,kaksna vabila naj izdelam za praznovanje 1. rojstnega dneva najine hcerkice,kaj napisati…Kako ste ve organizirale taka praznovanja za enoletnike,kaj posebnega?Najlepša hvala,ce se bo komu dalo odgovarjati…Prav lepo se imejte VSI! LP! T!

Prosim pobrskaj malo nazaj…toliko je bilo ze o tem napisano!

branka

Mi smo na vabilo nastempljali kar malikino rokico. Kupili smo pisan papir in par tempera barvic pa veselo packali.
Smo pa pri nas bolj tehnični tipi in je bilo vabilo (tekst) zato tiste klasične sorte.

Moja hčerka je imela takrat zelo rada telebajske, zato sem na internetu poiskala slikice, jih sprintala in pobarvala. Letos pa je imele čebelico Majo. Seveda je bila tudi torta v tem stilu. Ker je bilo tudi nekaj manjših otrok, sem vsakemu pripravila frutek in kašico, kdor je ni pojedel jo je odnesel domov, …za starše pa narezek in malo sladkarije…Pa še to: Na veliko sem napisala vse najboljše (tko k vidmo v filmih) in prilepila na steno, ter sobo oblepila z baloni , ki so jih potem otroci odnesli domov.

Lepo praznujte !

New Report

Close