Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Drugo Kronična bolečina – fibromialgija Vabilo na seminar 25.11.

Vabilo na seminar 25.11.

DRUŠTVO ZA FIBROMIALGIJO
CELOVŠKA 166
1000 LJUBLJANA

Ljubljana, 5.11.2006

VABILO

Spoštovane članice in člani, veselimo se, ponovnega snidenja z vami, zato vas vabimo, da se nam 25. 11. 2006 pridružite na seminarju v Zdravilišču Laško. Za vas smo izbrali program, za katerega smo prepričani, da vas bo zanimal.

PROGRAM:

10.00 – 11.00 Zdrav stil življenja in fibromialgija, predavala bo ga. Jacinta Doberšek – Mlakar

11.00 – 11.30 ODMOR za kavo, sok, pecivo, sadje.

11.30 – 12.30 pozdravni govor predsednice društva,
društvene zanimivosti,
izkušnje in vprašanja bolnikov.

13.00 KOSILO

14.00 Bolečina – zakaj boli, predavatelj g. Rajko Škarič –tuinolog in spremljevalec umirajočih bolnikov pri slovenskem društvu Hospic.

Denarni prispevek na člana znaša 2.000 SIT.

Prijavite se gospe Evi Rebrica na GSM 041 841 875, čim prej , zadnji datum je 21. 11 2006.

Veselimo se srečanja z vami. Verjamemo, da se boste v naši družbi ponovno dobro počutili in izvedeli kaj novega, kar vam bo koristilo pri premagovanju bolezni.

Lep pozdrav.

Predsednica društva za fibromialgijo
Metka Čeplak

haha…zdrav stil življenja… potem pa odmor za KAVO, SOK, PECIVO… hecno, a ne?

Včerajšnje srečanje v Laškem je odlično uspelo!
Zbralo se nas je razveseljivo veliko število z vseh vetrov Slovenije, kar dokazuje, da si bolniki takšnih srečanj želimo in jih tudi zelo potrebujemo. Druženje je potekalo v prijetnem ambientu Zdravilišča Laško, ki tudi sicer sodeluje z našim Društvom in bolnikom s fibromialgijo nudi prilagojene terapevtske programe ter določene cenovne ugodnosti. (Tokratni skupinski termin za bolnike našega Društva bo 4. – 18. februar 2007, za vse informacije lahko pokličete Evo, na tel. 041 841 875.)

Na sobotnem srečanju smo združili prijetno s koristnim, saj je program obsegal izobraževalni del, v katerem smo izvedeli koristne informacije za premagovanje težav in življenje s fibromialgijo, na drugi strani pa je bilo tudi neformalno družabno srečanje, ki je bilo naše zadnje – prednovoletno druženje v letu 2006.

Vsem donatorjem, ki so finančno omogočili izvedbo programa, hvala v imenu Društva, prav tako hvala našim članicam, ki so donatorje uspele pridobiti.

Posebna zahvala velja ga. Evi Rebrica, ki je bila ne samo pobudnica, temveč tudi organizatorka celotnega programa, saj je na svoja ramena prevzela vse organizacijske aktivnosti. Eva, sprejemni izpit si opravila s čisto desetko, zato smo si bili edini, da boš lahko te aktivnosti opravljala tudi v bodoče. ( … ?)

Slušatelji smo bili z vsebino predavanj in s celotnim programom zelo zadovoljni, zato smo se razšli z obljubo, da bo takšna oblika prednovoletnih srečanj postala naša vsakoletna praksa tudi v prihodnjih letih.

Veronika Felicijan

New Report

Close