Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Drugo Kronična bolečina – fibromialgija Vabilo na predavanje Aloisa Kolarja

Vabilo na predavanje Aloisa Kolarja

Dragi sotrpini!

Iz prebiranja naših zgodb ugotavljam, da se premalo posvečamo našemu načinu prehranjevanja, oz. da s te strani nismo ravno najbolj podkovani. Vsem, ki se strinjate in želite tudi “drugačen vpogled”, pošiljam tole

INFORMACIJO:

Danes sem prejela prijazno povabilo Kluba naravnega zdravja Petrovče na srečanje, oz. predavanje Aloisa Kolarja, praktika in svetovalca naravnega zdravja na temo

1. KRONIČNA UTRUJENOST JE PRVA STOPNJA V RAZVOJU BOLEZNI, RAZVOJ
BOLEZNI SKOZI 7. STOPENJ,
2.10 LET DOSLEDNEGA NAČINA ŽIVLJENJA V SLOGU NARAVNEGA ZDRAVJA
IN
3.POGOVORI (Vprašanja, odgovori, mnenja, dejstva, ….

predavanje bo v UPI – LJUDSKI UNIVERZI ŽALEC, predavalnica 9, I. nadstropje, levo, v SREDO, 29. septembra 2004 ob 18.00 uri

Prispevek za organizacijo: 900 SIT

Če vas zanima, kdo je Alois Kolar, malo presrfajte po netu.

Vsem en lep pozdrav!

Dodatno vas obveščam, da mi je g Alois Kolar osebno zagotovil “znižati” prispevek (vstopnino) za naše člane društva na 600 SIT (v kolikor vam to kaj pomeni), če nas bo 10 ali več.

Zainteresirani, oglasite se.

Lepo vas pozdravljam!

Lina

Predavanja se nas je udeležilo pet članic društva.Predavanje je bilo zelo zanimivo,saj nas je napeljalo k razmišljanju o vplivu tako im. “mrtve hrane” na naše počutje in naše zdravje.
Za dosego naravnega zdravja naj bi bila naša prehrana sestavljena iz 90% sadja, 8% sveže zelenjave in 2% oreščkov.Post pride v poštev pri hujših bol. stanjih.
G. Kolar zatrjuje, da je ta način prehranjevana, poleg zadostnega počitka in redne 3-4 kratne tedenske fizične aktivnosti, pot do ozdravitve praktično vseh obolenj.
Povdaril je tudi pomen monoobrokov (pri enem obroku samo ena vrsta sadja), razmak med obroki pa naj bi bil vsaj tri ure.

Ja, različni strokovnjaki zatrjujejo, da je njihova pot do zdravja najboljša, če že ne edina, na nas pa je, da pri sebi ugotovimo, če je temu tako.

Lep pozdrav iz Celja!

New Report

Close