vabilo na predavanje
Dvodelen odgovor, najprej za LIPI, nato pa Robertu.
Jasno, da sem bil proti zaprtju.
Sem pa zato, da se zaposlene primerno plača za nedeljsko delo.
Na tisoči brez poselnih bi bili pripravljeni delat v nedeljo, samo da bi kaj zaslužili.
S tem ste mi poslabšali kvaliteto življenja.
(aja, delavkam v velecentrih so podaljšali delovnik, do 20 – cel teden hodi domov med 21 in 22 da lohka gre v nedelo na izlet s familijo)
Čim bo evro, bom v nedeljo šibal v Italijo po nakupih. Ni bistveno dražje.
Se pa počutiš ko gospod.
Robert, kdo Vam daje pravico, da se vtikate v KVALITETO MOJEGA ŽIVLJENJE. Kaj imate za glasovat o mojem življenju??
Tebi ni treba kupovati v nedeljo, vame in moje kupovalne navade se pa ne vtikaj!
Ko boš pa iznašel način, kako prepoloviti brezposelnost, se pa javi, in bom z veseljem sledil argumentom.
Lahko si še tako sposoben, bister, iznjadljiv, pa te glih tako en pepi na referendumu zamoči. En moder + en pepi, neto efekt je 0. Demokratična matematika. En moder + 2 pepi= tragedija.
Je pa demokracija res vrhunec brihtnosti.
O tem kdo ima prav namreč odloča telesna teža, ne pa IQ.
Se pa od tedaj ne menim več za politiko.
Polovici slovencev je namreč vseeno, druga polovica pa je butastih. In s takimi se ne mislim ukvarjat.
Efekt je namreč nikakršen, ko pljunek ali luknja v vodo. No effect story.
Sem že rekel, da na referendumu odločajo kilogrami, ne pa inteligentnost in sposobnost. Ali pa moč argumenta. Zgolj kilogrami, špeh.
Človek naj raje dela tisto, kjer lahko kaj menja na bolje.
Se tud vprašujem, ali ima kakršen koli smisel kaj pisati v ti smeri, da bi se kaj spremenilo v Zvezi, med gluhimi.
Robert, vse bolj prihajam do prepričanja da imate take razmere in vodstvo kot si ga zaslužite.
Rabite AR, in ko bo šel v penzijo si bote omislili novega AR.
Novo nastavljeni AR, bo dobil povsem enako moč, pooblastila, in enako bo nenadzorovan kot je sedanji.
Oblast je droga. Vsakega pokvari. In zato je potreben nadzor. Ki ga ni in ga ne bo.
Se opravičujem tistim, ki niso taki, kot je zgoraj navajana večina.
Ja trgovin še nisem prebolel.
Kako zmanjšati brezposelnost? Enostavno!
1. Razveljavi naj se zakon o trgovinah, kakršen velja letos in naj se zopet uveljavi zakon, kakršen je veljal do 31.12.2005
2. Naredi naj se novelo zakona o trgovinah, v kateri bo delovni čas prodajalk in prodajalcev natančno 8 ur in nič več in nič manj, ni važno kateri dan v tednu (dovoli naj se delo trgovin ob nedeljah in praznikih),
Tako bi na hitro ustvarili nekaj tisoč delovnih mest v trgovinah, saj bi ena delavka smela delati maksimalno osem ur, trgovina pa bi lahko bila odprta ob petkih in svetkih. Ker se gre trgovcem za zaslužek, bodo prodajalke delale v dveh ali celo treh izmenah…
E, zanimiv post z analizo.
Oni bi delali kar sami želijo, a jaz pa ne smem v trgovino v nedeljo, če to želim?
Zase pričakujejo da lahko počnejo kar in kakor jim je ljubo, mene bi pa preglasovali.
O mojem privat življenju bi glasovali na nekem referendumu!!!?
Nadalje tudi nisem paša na balkanski način, ki bi mu padel turban z glave če grem v trgovino ali pomijem posodo.
Me veseli, da ne želijo zvedeti nič o meni, ker je to moja osebna stvar. Vsekakor nisem trgovec ali g Jankovič Zoran. Sem pa potrošnik.
Zanimivo, da jih TRENUTNO ne zanima kaj se dogaja na Zvezi in med gluhimi in kaj delajo gospod AR s sodelavci.
Ko se je šlo za razmere v društvu v Murski Soboti je bila pa čisto druga maša in predvsem vera.
Strinjam pa se, da lahko pišejo tako, kot kot sem jim zdi najbolje in najbolj prav.
Enako velja zame.
Razlika je le v tem, da sem jaz že ugotovil, da ni smisla.
Lahko bi citiral, kar sem že zapisal;
da imajo take razmere, kot si jih zaslužijo, in so jih vredni.
Ko bo sedanji gospod AR šel v pokoj, si bodo ustvarili drugega. Sem že zapisal kako in zakaj.
Z eno besedo, vrtec.
S spoštovanjem,
mihau.
To je tisto!!
Čimveč ljudi se mora zaposliti v storitvenih dejavnostih.
Trgovina, nega, servisi….
Glede proizvodnje vijakov nikoli ne bomo mogli konkurirati kitajcem ali bangladešanom, kot želi gospod Akrapovič.
Oni delajo za skodelico riža cel teden, in še to jim ne plačajo!!
Ob tem, da na leto izobrazijo par stotisoč inženirjev; in jim zato tudi tehnološko ne bomo mogli parirati.
Bi pa to rekel.
Pri Hervisu smo kupili smučarske čevlje, evropska firma, oz znamka, made in China.
Že pri prvem smučanju se je zlomila ena klipsna.
Skratka; kitajci naredijo pancerje za enkratno uporabo!!!!!!!!
Kje je kvaliteta made in germany od nekoč???
Pozdrav!
Pa kaj ti misliš. da se nikoli ne pogledam v ogledalo?
Skratka, vsaj enega poštenega pogosto vidim.
Kaj ostali vidite, ko se pogledate v ogledalo???
Poštenje ni aktualno, ni moderno, ne nese, na prvi pogled se ne splača….
Da ti pa čudovit notranji mir in ravnovesje s tvojo okolico. In Bog te ima raje.
Robert, če ne delaš dobrih dejanj, nikakor ne moreš pričakovati, da bo svet kdaj boljši in lepši.
Kakšen je svet ali ljubezen, ki temelji zgolj na lažeh? In nepoštenju?
Odgovor: tak kakršen je.
Krivica za krivico.
Jaz še nisem izgubil upanja.
Namreč Narava in Bog imata vedno prav.
In časa imata dovolj. Z nami ali brez nas.