Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Drugo Kronična bolečina – fibromialgija VABILO NA 3. OBČNI ZBOR 24.2.2006

VABILO NA 3. OBČNI ZBOR 24.2.2006

DRUŠTVO ZA FIBROMIALGIJO
CELOVŠKA 166
1000 LJUBLJANA Ljubljana, 15.2.2006

VABILO NA OBČNI ZBOR

Vabimo vas, da se udeležite vsakoletnega občnega zbora društva, dne 24.2.2006 ob 17.00 uri v prostorih Ljubljanskega potniškega prometa, na Celovški 160 v Ljubljani, v petem nadstropju (vhod z zadnje strani stavbe).

Predlagam naslednji dnevni red:

1. Izvolitev delovnega predsedstva in organov občnega zbora.
2. Poročilo o dosedanjem delu društva – poročilo predsednika.
3. Finančno poročilo o poslovanju društva v letu 2005 – poročilo blagajnika.
4. Plan dela za leto 2006.
5. Razno.

Morda ste v zadnji Vivi zasledili članek o Sindromu prepustnega črevesja. Ali je to resna ali namišljena bolezen nam bo povedala J. Tina Sentočnik, dr. med., spec. interne medicine.
Marsikateri bolniki in člani društva so svoje težave prepoznali prav v tem članku. Mogoče bomo s skupnimi močmi rešili kakšno težavo, zato VLJUDNO VABLJENI.

Še nekaj obvestil:

Članarina za leto 2006 znaša 2500 sit in jo lahko plačate po položnici na TR: 02014-0254661048, s pripisom svojega imena ali pa na sestankih društva in skupin za samopomoč pri vaših vodjih. Vsi ki ste že plačali članarino za letošnje leto po položnici, lahko žigosate člansko izkaznico na občnem zboru.

Sestanki skupin potekajo po ustaljenem urniku, razen če vas vodje ne obvestijo drugače.

Ob sredah smo uvedli od 16.00 do 18.00 ure dežurstva na sedežu Društva. Pokličete lahko na številko 01 519 40 91, ali se oglasite osebno. Obiščite nas na na: .

Pravno – informacijski center nevladnih organizacij – PIC, nudi našim članom brezplačno prvo pravno pomoč in svetovanje.
Za pomoč se lahko obrnete na svetovalca vsak delovnik od 9.00 do 16.00 ure in ob četrtkih do 18.00 ure, osebno ali preko telefona na 01 521 18 88. Pišete jim lahko tudi na el. pošto: [email protected]. Njihova spletna stran pa je : . Za lažje informiranost prilagamo tudi zgibanko.

Vsi člani imajo pri vstopu v Vodno mesto Atlantis 20 % popust po veljavnem ceniku.
Enako velja za Zdravilišče Laško, kjer lahko popust uveljavljate za bazen, fitnes in savno.
Z veljavno člansko izkaznico se izkažete na blagajnah kopališč.

Glede na pomembnost dogodka in aktualnost predstavljene vsebine pričakujemo vašo zanesljivo udeležbo.

Lep pozdrav,
Predsednica društva za fibromialgijo
Metka Čeplak

HOOOJ!
No, včeraj smo se vrnile iz zdravljenja v Laškem.
No, nova pogodba je že podpisana in tudi preizkušena. 20% ja, na savno, fitnes, bazen in ostale welnes storitve(solarij, masaže, kopeli……) Popust se uveljavlja z člansko izkaznico in velja tudi za družinske člane. Naj vam povem še to, da na program za fibromialgijo, ki ga nudijo v prospektu, hodijo že tudi tujci, ki so izredno presenečeni, da v Sloveniji obstaja tak program. Torej???
Vas vse lepo pozdravljam!

Pozdravljeni!
V petek, na občnem zboru, je bilo resnično pohvale vredno predavanje dr.Sentočnikove, ki nam je posredovala zelo veliko koristnih napotkov. Razočarana pa sem bila pri občnem zboru pod točko razno, kjer nam je predsednica namenila premalo časa. Ni korektno do tistih, ki smo kljub slabim vremenskim razmeram prišli iz oddaljenih krajev, da si s sotrpini izmenjamo mnenja in druge pomembne informacije!
Lep pozdrav!

Spoštovana,Dušanka!

Žal mi je, da ste bili razočarani. Točka razno je bila namenjana pripombam in predlogom na delovanje društva ne pa izmenjavi mnenj o bolezni . Za to so skupine za samopomoč, ki jo tudi obiskujete.

Bili pa smo v stiski s časom, saj nas je čakala že Dd. Sentočnikova, ki je imela tudi zelo omejen čas.

Po predavanju ste lahko izkoristili čas za klepet in izmenjavo izkušenj pa se je žal vsem zelo mudili.

Lepo vas pozdravljam, Metka

Na spletni strani sta objavljena Plan dela za leto 2006 in Poročilo o delu društva v letu 2005.

New Report

Close