Najdi forum

Društvo za fibromialgijo
Celovška cesta 160
1000 Ljubljana
[email protected]
(041 – 599 831)

datum:8.9.08

VABILO

Spoštovani člani Društva!

Vabimo vas na strokovno svetovalno srečanje za bolnike in svojce z naslovom:
Vse o bolnikovih pravicah – tako in drugače, ki bo v petek, 26.9.08, s pričetkom ob 17.uri, v sejni dvorani v petem nadstropju stavbe LPP (Viator), Celovška cesta 160, Ljubljana.

Izvajalci programa bodo:
– svetovalka gen. direktorja ZZZS ga.Breda Butina s temo: Pravice bolnikov iz obveznega zdravstvenega zavarovanja
– svetovalka ZPIZ ga.Zorka Vene s temo: Bolnikove pravice s področja invalidskega zavarovanja in poklicne rehabilitacije
– varuhinja bolnikovih pravic ga. Magda Žezlina s temo: Pravice bolnikov iz zornega kota varuha pravic

Izvajalke programa bodo poleg uvodne predstavitve teme odgovarjale tudi na konkretna vprašanja udeležencev.

Prijazno vabljeni!
____________________________

Z veseljem vas obveščamo, da je v tisku knjiga o fibromialgiji, ki jo je napisala bolnica z večletno osebno izkušnjo spopadanja z boleznijo in kronično bolečino. To bo prva knjiga o fibromialgiji v Sloveniji, napisana izpod tipkovnice bolnice. Upamo, da vam bomo še svežo knjigo lahko predstavili na srečanju in da boste nad osebno izpovedjo navdušeni. Knjigo boste lahko naročili pri spletni založbi KATR, http://www.katr.si – po elektronski pošti na naslov [email protected] ali na telefonski številki 041 756 603. Računamo, da bo nekaj izvodov mogoče kupiti tudi neposredno na samem srečanju.

Po letnem programu bo Društvo organiziralo jesenski izlet za naše člane in svojce z avtobusom na Primorsko, kjer si bomo v Žusterni Koper ogledali njihovo terapevtsko ponudbo, prisluhnili predavanju fizioterapevtke o naši bolezni, imeli kosilo, možno pa bo tudi savnanje in krajše kopanje v bazenih z morsko vodo. Datum izleta bo v soboto, 29.novembra 08. Cena predavanja, ogleda in kosila bo skupaj 13 EUR, stroške avtobusnega prevoza pa bomo skušali pokriti s sponzorskimi sredstvi. Zaradi organizacije avtobusnega prevoza so nujne dovolj zgodnje prijave, zato vas vljudno prosimo, da se do konca septembra prijavite vodji organizacijskega odbora Evi Rebrica na tel. 041 – 841 875. Prijava bo možna tudi osebno na srečanju v Ljubljani. Vabila s podrobnejšim opisom programa izleta in avtobusnega prevoza bomo poslali samo prijavljenim članom.

Tisti, ki ste morda pozabili, imate še vedno možnost, da poravnate letno članarino za l. 2008.

Dragi člani Društva, v upanju, da se boste z veseljem udeležili svetovalne delavnice in drugih društvenih aktivnosti, vas prijazno pozdravljamo!

Izvršni odbor Društva

New Report

Close