Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Splošno Družinska medicina V ustih se nekaj dogaja pa ne vem kaj.Pomagajte prosim.

V ustih se nekaj dogaja pa ne vem kaj.Pomagajte prosim.

Stara sem 41let. pred pol leta sem imela probleme oziroma vnetje sinusov,Bolelo oziroma vnetje se je širilo le po levi strani v zobe.Desna stran je bila vredu.Zdravila sem se z antibjotiki.
Skoraj pol leta je bil mir. Sedaj približno 2 tedna čutim,da me neprestano peče v ustih.Jezik in notranja stran ličnic ter dlesni. Upaorabljam Listerin in Pargin,Ne skupaj,ampak en krat eno en krat drugo.Pomaga ampak ne za dolgo.Bolj oblaži in manj peče. Imela sem nekaj več kot 1leto bakterijsko vnetje dlesni. Zobozdravnik je zdravil.
Kaj bi naj to pomenilo in h kateremu zdravniku naj grem,k splošnemu zdravniku ali k zobozdravniku?
Prosim za odgovore,
HVALA,

Pozdravljeni,

najprej pojdite na pregled k zobozdravniku.

LP!

**************************************** Marija Štefančič Gašperšič, dr. med., spec. družinske medicine

To kar se pri meni dogaja je bakterijsko vnetje dlesni.Zobje so vredu le dlesni so bolane
lp

Tudi dlesni zdravijo zobozdravniki.

LP!

**************************************** Marija Štefančič Gašperšič, dr. med., spec. družinske medicine

New Report

Close