Najdi forum

Pozdravljeni,

eno indiskretno vprasanje. Je ze kdo med vami ki ima resnega partnerja, s katerim se ljubita, pa sta poskusila seksati v troje, morda se s kaksnim drugim parom? Zanima me, kako je bilo, kaksne so bile posledice, ce se je potem zgodilo se kaj…?

Hvala za odgovor moji radovednosti!

Ema

Mislim, da boš morala poiskati primernejši forum. Naslov Partnerska posvetovalnica te je zavedel.

Pozdravček!

Trikotniki so odraz stiske v odnosu, kjer partnerja ne premoreta globjega intimnega odnosa. Kjer je pogovor, spoštovanje, razumevanje, dostojanstvo in posluh za drugega, je spolnost v dvoje izpolnjujoča in zadovoljiva. Spolnost v troje uniči odnos še v tistih krhkih temeljih, ki jih odnos še ima. Je igra z ognjem, v kateri si zagotovo poražen.

Sabina Stanovnik spec. Zakonske in družinske terapije Midva-Zakonski in družinski center, Ptuj Tel: 030/333-009 E-mail: [email protected]

Nekoč sem slišala izpoved nekoga – starejšega, izkušenega… – in dejal je naslednje: NIKAR! Jaz sem bil radoveden, razuzdan, brez ovir, sodoben, moderen, poskusil sem vse, kar človek v življenju lahko… in povem vam naslednje: spolnost je stvar dveh!
To je povedal tako resno…Jaz sem si zapomnila dobesedno in ne bi želela nikoli preizkusiti na lastni koži.

New Report

Close