Najdi forum

Pozdravljeni!

Se sem pod vplivom dogodka,ki se mi je ravnokar pripetil in me je kar dodobra zbegal.
Cuden obcutek imam se sedaj,zgodilo pa se mi je naslednje.
Imela sem nek telefonski pogovor in v trenutku,se mi je pojavila trenutna tema glede telefonske stevilke in sicer domace,ki bi jo morala povedati.
V trenutku nisem vedela cisto nic,tudi stevilk se nisem mogla priblizno spomniti.Potem sem begala sem in tja,kje bi dobila stevilko..a zaman.na drugi strani me je oseba seveda cakala.Nahitro sem prekinila in bila grozno sokirana.Sele kasneje ko sem se umirila, sem stevilko dobila z vizitke,poklicala nazaj in seveda uredila zadevo.Bega me ves ta obcutek,ki je bil nenavaden in seveda tudi moje ravnanje.Oseba na drugi strani me ni zmedla,da bi lahko rekla,da je bil to vzrok.Se sedaj,ko premisljujem,se mi roke kar malo tresejo in imam cuden obcutek.Kaj bi to bilo.Pa se nekaj…takoj po tem dogodku sem odsla v kuhinjo in iz rok mi je padel cel kozarec marmelade.Ze po tem vidite,da sem bila izredno vzburjena.Kaj se mi je zgodilo…se sama ne vem…mi lahko pomagate..
Upam,da nisem zasla s teme..oz.jo zgresila.za odgovor se vam zahvaljujem in vas pozdravljam..

Spoštovana Milena,

motnja subjektivne zavesti, kakršno opisujete, ima lahko več vzrokov od epileptičnega malega napada, do hipnih motenj v možganskem krvnem obtoku, lahko pa je šlo za preprosto intenzivno čustveno vzburjenost s posledično kratkotrajno amnezijo. V kolikor je bil dogodek enkraten, ga lahko mirno pozabite, če pa bi se začele takšne situacije pojavljati pogosteje, bodo potrebne ciljane nevrofiziološke preiskave.

New Report

Close