Najdi forum

imam veliko zeljo in ta je v 3-h.zanima me ce je katera ze provala in kaksni so bili obcutki.namrec imam na razpolago 3 prijatelje ki so istega mnenja kot jaz..
nasvet prosim..hvala

Ojla! Ej, jst ti tkole povem. Vsak ma take fantazije. Nekoč sm spoznal celo lezbiko, ki je imela že stalno partnerko in sva si oba želela, da bi bili mi vsi trije resen par. Sam, če boš pa dobila fanta, ki je full vredu in čaka princesko sovjega življenja, ga boš s tem dejanjem full odbila ali celo izgubila. Mene je že ena….

Draga mery!
Upam, da bo ostalo le pri domišljiji. Kako se boš pa počutila, ko bodo ti tvoji fantje enkrat vsem povedali kakšna si?
Če nimaš morale je to ok. Zavedaj pa se, da je morala ena izmed stvari ki nas ločuje od živali. Odločitev je seveda tvoja!

lep pozdrav
Maša

mery je pisal/pisala:
>
> imam veliko zeljo in ta je v 3-h.zanima me ce je katera
> ze provala in kaksni so bili obcutki.namrec imam na razpolago
> 3 prijatelje ki so istega mnenja kot jaz..
> nasvet prosim..hvala

Tudi mene zelo mika v troje. Enkrat je prišlo do poskusa-enemu sem ga obdelovala
z usti, drugi se je ukvarjal z mojo muco-do pravega sexa pa ne, a na žalost smo bili na neprimernem kraju, pa je ostalo le pri poskusu.Do danes do tapravega še ni prišlo, a si zelo želim imeti dva naenkrat v sebi…
Če si želiš,stori to, le pazi, da so s teboj pravi prijatelji.

jst sm zanc probala s stirimi pa je dost bols kot s tremi (mam tud te izkusnje) sem mela vse tri luknjice polne pa se eden me je lizu po joskih mal je sam problem ce mas moralne zadrzke k se jih pa da premagat mam pa zeljo da bi bla se ena zenska zraven ker ma zenska tko nezno telo sej itak nebi mela casa zanjo ampak mal bi jo pa lizala ce mas zeljo se pridruzit mi pusti sporocilo na forumu

kje,kdaj?s kje si?ali imas tudi ti izkusnje s pastorjem?

jest si tut to ful zelim, namrec z mojim tipom pa se z enim, on bi pa ful z mano in se z eno.. sam mava pomisleke ker bi si lahko unicla zvezo.. tko da jest ti priporocam do it while u can.. pa have fun!!:)

nc kaj kje iz ljubljane ne

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close