Najdi forum

Žal mi je ker se toliko ukvarjate z mano, mene se pa nič ne prime.

Nisem avtor pisanja ob 12:51, to nekdo provocira in podj****a. Odslej bom pisal kot registriran uporabnik, tako da se bo vedelo kdaj sem jaz pisal in kdaj ne.

Že, samo kako uporabiti odl. drevo pri hobijih? Ni mi jasno, kako naj bi si s tem pomagal.

S tem sem se srečal že pred več kot 10. leti, ko so mi doma svetovali, kako se osvaja punce. Sem o predlogu spregovoril še na ženskem forumu, kjer so se vse prijele za glavo. Pa še preden so mi sploh doma povedali, sem sklepal da je predlog brca v temo. Zato se v večini primerov ravnam po zdravi pameti in dosedanjih izkušnjah, saj doma ne bom slišal nič pametnega, preko neta je pa bolj tako-tako, ne moreš vsakomur zaupati.

Eno izobrazbo imam že pridobljeno, drugo pa še bom pridobil (no, upam da jo bom). Bo pa potem problem zaposlitev.

Seveda bi rad družbo. Le da ne vem, kje jo iskati. Do nedavnega sem bil aktiven v društvu, pa je to splavalo po vodi. Včasih se zgodi, da srečam družbo tipa “Si za eno pivo?”, toda pri pivu se tudi konča. Ni tisto pravo prijateljstvo, redno druženje. Preko neta sem navezal stik z nekaj ljudmi, je pa vprašanje če in kdaj se bomo videli, ter ali bo prišlo do druženja. Po dosedanjih izkušnjah je prišlo do le enega srečanja, ali pa sploh ne. In avtorica teme, ki si jo prilepil, bi morala pisati v ta podforum. Saj vidiš, kakšna je situacija s podforumom 18-30.

Ok, sicer bi pa lahko tudi v tuijini poizkusil svojo srečo, če se ti zdi, da so tukaj preveč zategnjene. Kakšno luštno begunko urajmaš in poskrbiš za osvežitev genetskega bazena. 😉

Good, focus your energy on that then.

Ne vem, odpri temo, da iščeš novo moško družbo, vpišeš parametre (starost, interesi, hobiji,…) na različnih forumih, pa boš videl.

Jaz sem dobil (novo) dozo glede te dinamike medosebnih odnosov, tako da MON-a par let verjetno (spet) ne bom bral-komentiral. Če boš kdaj hotel spet kako reči, pošlji ZS. Srečno ! 😀

New Report

Close