Najdi forum

Zdravo!

Stara sem 25 let, imam fanta, s katerim sem skupaj že več kot dve leti. Je zelo prijazen, miren in je bolj tihe narave. Skupaj živiva že eno leto. Problem je v tem, da se z mano praktično ne pogovarja, kadar se skregava se popolnoma potegne vase in najin prepir sestavljajo moji samogovori. V postelji se nikakor ne ujameva in ceprav sem mu veckrat povedala kaj je narobe, se vedno uzaljen umakne, jaz pa imam slabo vest, ker imam občutek, da sem ga prizadela. Ampak dejansko mi tega nikoli ne pove. Na drugi strani je fant, s katerim sva najboljša prijatelja že od srednje šole in me je pred časom šokiral z novico, da je več let zaljubljen vame in da bi bil rad več kot samo prijatelj. To je bilo približno pol leta nazaj, par dni nazaj pa sva s tem prijateljem spala skupaj. Bilo je prvič, ampak bilo je res božansko in sedaj pojma nimam kaj naj naredim.Vem, da ni bilo prav da sem prevarala svojega fanta. Če je imel kdo podobno izkušnjo, bi bi je bila zelo vesela. Lepo se imejte!

Elena, saj veš kako jaz naredim in da ne svetujem vedno samo o lepem, če je resnica drugačna. svojega fanta ne ljubiš, to je jasno. Ni problem,d a si ga prevarala, kot je dejstvo, da ne priznaš da ga ne želiš. če bi mu rekla adijo bi bil žalosten in bi trpel to, da si ga pač pustila, sedaj pa si ga prevarala, kajti nisi imela toliko jajc, da bi ga pustila prej. sedaj to ne bo tak problem, ko pa si si že našla novega in veš, kje boš izpolnjevala svojo energijo, dokler jo boš seveda lahko.

ne glede če gre kaj narobe in v ljubezni pač ne gre, najbolj cenim iskrenost. Da to upaš partnerju povedati in če ne gre, se lepo mirno odločiš da pač ne gre in to tudi poveš, še predno delamo neumnosti. Kar si naredila si, pusti ga na lep način in ga nikar ne prizadeni z iskrenostjo, iskrena bi morala biti prej. lepoo mu povej in pojdi. Tudi sedanji bo lahko vedno mislil, če si ga prevaral z njemu, zakaj ne bi še njega s kom drugim.

Predno delate napake, vprašajte, ne potem ko jih že naredite.

primož

************************************************************************************* www.mgc-bistrica.si Nihče ni tako bogat, da ne bi koga potreboval in nihče tako reven, da ne bi bil nekomu potreben. [url]https://www.facebook.com/med.over.net[/url]

To res ni bilo preveč pametno! S prijateljem ne bi smela spati preden si se odločila, kaj boš storila. Ampak zdaj je, kar je. Mislim, da fanta nočeš pustiti, ker se ti smili. To je vsekakor slab temelj za razmerje. Če si ga že zdaj ne želiš, potem se bojim, da ne bo nikoli bolje. Tudi značajsko se zdita zelo različna. Če si tak človek, ki želi vse razčistiti, se skregati in potem imeti mir, je težko prenašati kuhanje mule.
Težko je svetovati, vendar mislim, da bo bolje, če se s fantom razideš. Gotovo bo bolj prizadet, če bo zvedel, da ga varaš. Ne verjamem, da se seks s prijateljem ne bo ponovil.

Prični na novo s tem prijateljem. Očitno je, da s sedanjim fantom nista za skupaj in stvari ne bodo nikoli štimale, če ne že zdaj, na začetku. Vprašaj se kako se vidiš, čez 10, 20 let. Ne biti z nekom zaradi usmiljenja.

Il cuore e’ uno zingaro e va. – srce je cigan in gre…
Samo, da se ne bo kdo obesil. Kak občutek krivde…
Pri 25ih imaš še skoraj vse karte na mizi. Srečno!!!

New Report

Close