Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Rak Kako živeti z rakom? V pomoč

V pomoč

Tole morda ne sodi ravno v to rubriko, pa vendar zelo pomaga živeti z rakom, kot je naslov foruma.
Ko se mi je bolezen ponovila in spet ponovila in še enkrat… sem šla iz operacije (pljuča) na obsevanja in kemoterapije (kosti)… Takrat sem slučajno naletela na skupinico, ki mi je preobrnila pogled na bolezen, življenje nasploh, zdravje. Ko mi je bilo najhuje, so me naučili živeti in mi poiskati tudi duševne vzroke bolezni, saj vemo, da našo bolezen silno vzpodbuja zamera, žalost in druga negativna stanja. Naučili so me, kako se sprostiti, izklopiti misli in enostavno biti srečen.
Redno hodim na preglede k svojemu zdravniku, redno pa hodim tudi na srečanja, saj mi veliko pomenijo. In sedaj je že leto in pol, kar imam “mir” pred boleznijo. In upam, da bo tako tudi ostalo. In srečna sem, kot še nikoli poprej.

Tule posredujem vsebino njihovega obvestilca:
—————–
SHEN QI
Center za kvalitetno življenje
Tbilisijska 57b, Ljubljana, (pri Intersparu Vič)

V našem centru potekajo poleg rednih srečanj (vsak dan ob 18.30 za nove obiskovalce) tudi posebna srečanja za tiste, ki so soočeni z rakom ali drugo boleznijo in se zavedajo, da je bistvo ozdravitve najti notranji mir.

Gre za pomoč v smislu podajanja in pridobivanja znanja za zdravo življenje.
Preko pogovorov in sproščanja se boste soočili z negativnimi vzorci zaradi katerih ste zboleli, jih postopoma odpravili in pridobivali zdravje.

Srečanja so vsak ponedeljek in sredo
od 17. do 18.ure.

Za dodatne informacije lahko pokličete na tel. 031 834 352. (Biserka)
SHEN QI šola za življenje vam ponuja edinstven pristop k reševanju vaših življenjskih problemov in vam pomaga zaživeti srečno, polno življenje.

Na energetskih tretmajih, ki potekajo kot pogovori in sproščanje v energetskem polju, boste izvedeli, kako po naravni poti pridemo do zdravja in kvalitetnega življenja.

Naučili se boste, kako z energijo spremenimo sebe in napačne vzorce ravnanja. Negativno naravnanost boste postopoma spremenili v pozitivno, napolnili svoje “baterije” z novo življenjsko energijo in se tako lažje soočali z vsakodnevnimi problemi, ter jih tudi rešili.

Obenem se boste naučili sproščanja, meditacije, povezave z energijo, ki vam bo vedno znova vlila moči in volje do življenja.
Vabimo vas, da pridete v naš center in odkrijete s pomočjo energije, kako je življenje lahko lepo in polno sreče.

Prebrala sem vaše sporočilo in poklicala na dano številko, vendar nisem nikogar priklicala. Se je možno kar oglasiti, brez najave, kot pravite, vsak dan ob 18.30? Kolika je cena?
lp

Sveda, kar oglasite se.
Cema je 1.200 SIT , možni so popusti na mesečne obiske.
Prvi teden imate obiske zastonj , da vidite če vam zadeva obgovarja.
LP Daisy

Gospa, ki vodi to skupino je dopoldne v službi, najbolje je, če jo pokličete med 16 in 17.uro ali ji napišete SMS, pa bo z veseljem poklicala nazaj.
Sicer pa se res lahko kar oglasite, morda najbolje na ponedeljek ob 17h k Biserki, lahko pa tudi ob 18.30 pri Kaji (najbolje je izkoristiti teden zastonj in priti kar na oboje ter potem izbrati če/ in kaj vam odgovarja, po lastnem občutku.)

Lep pozdrav,

New Report

Close