V hudi stiski
Oba s partnerjem sva brez službe. On že 4 leta, ker se rešuje zadeva na sodišču: delodajalec mu ni plačeval ne pokojninskih ne ostalih prispevkov, ponaredil podpis pogodbe itd… = zadeva se vleče, delavska doba ni zaključena = katastrofa… Jaz sem ostala brez službe pred enim letom. Po novem izračunu, pa nimamo nobenega premoženja, živimo v eni sobi pri starših = smo dobili 122 EUR socialne pomoči za tričlansko družino in 137 EUr otroškega dodatka. Otrok ne hodi v vrtec, saj sva oba doma. Živimo v Prekmurju, kjer je službo težko dobiti, saj niti razpisov ni. Se aktivno prijavljam in ponujam, pa nič. Z veseljem bi sprejela vsako delo, po izobrazbi sem ekonomski tehnik (pisanje besedil, urejanje spletnih strani…)..
No skratka smo v veliki stiski, saj nas starši s svojo pokojnino komajda preživljajo. Od prej mi je ostalo še 8 obrokov kredita, katerega ne morem poravnati in banka ni odobrila moratorija. Skratka katastrofa. Ali lahko kdo kako pomaga? Kam naj se obrnemo? Mogoče z oblačili, hrano? Za vse bomo hvaležni. [email protected]
Forum je zaprt za komentiranje.