Najdi forum

Hmm upam,da se ne poznava kaj?

Ma vse se je odvijalo prehitro in sem se zaplezal.

Sicer hvala za nasvet, ampak bom tu tako ali tako le še kakšen dan, potem pa se selimi na drug forum.

LP

Rad bi ti rekel da ne, ampak ne morem, saj sva lahko soseda.

Če pa si med tistimi, ki se poznate s foruma, pa prav gotovo ne.

Torej se ne sekiraj zaradi tega, temveč se smej, saj je smeh pol zdravja.

V petek sem spremljala komedijo. Vse skupaj si izzval čisto sam, pa še užival si.

OO jebela a rad?? Hmm…..
Si mal čuden veš!!

Katero temo si pa brala?

Imaš kar prav.

Za naše običaje zgleda kar precej.

Kaj te pa dela takega??

Koga se bojiš,da zmeraj nekam bežiš….????

Hja, po tem ker mi pišete, sebe.

Napaka: KAR in ne ker.

Uha…..ma sej maš bremze kajne? Bremzejjjj..hehehehehh

Al pa tud ne…
zakaj le?…..

Tako kot je potrebno biti previden pri uporabi nickov. Če se predolgo držiš enega, de začnejo vsi napadati, ker so tu očitno nekateri, ki ne prenesejo tistih, ki se dalj časa zadržujejo tu gor. Verjemi, pišem iz lastnih izkušenj. Tudi sama sem že pisala pod drugim nickom. Bila sem nekaterim v napoto in nujno zlo je bilo spremeniti nick.
Zakaj bi delala drugim veselje in zapuščala forum, če mi je všeč. Sem človek, ki vedno najprej poskrbi za lastno srečo.

Kako pa veš, da je tvoja sreča ravno tu?

Aja, sem pozabil, da se poznate.

Jaz nicka ne bom spreminjal, defenitivno.

Nisi me razumel. Moja sreča ni nekdo, ki sodeluje na tem forumu. Delček moje sreče je tudi ta forum. Pa to ni povezano s kakšno določeno osebo. Forum mi zapolni delček dneva in všeč mi je. Če pa ti je nekaj všeč potem lahko rečeš, da te osrečuje. In če te nekaj osrečuje je to sreča. Mar ne???

Kaj pa jemlješ ta forum tako resno kot, da bi bil zate življenskega pomena. Jaz si samo popestrim kakšno pavzico med delom na tem forumu. Če sem kdaj postavila vprašanje mi je pač vseeno, kdo mi je odgovoril in kolikokrat. Saj življenje ni ta forum, daj stopi stran od računalnika med prave ljudi.

Glej Frida, tebi je forum to, kar si napisala, nekomu, ki je od mestnega vrveža in
življenja zelo oddaljen in nima možnosti iz kakršnihkoli razlogov (ali oddaljenosti ali družinskih razmer in podobno) hoditi v kino, v gledališče, zvečer v barček na kavico ipd., pa morda pomeni povezava s soklepetalci s foruma zelo veliko. Nimajo žal vsi takih možnosti kot ti – “iti med prave ljudi”. Nekateri so res zelo povezani med seboj tu na forumu in pride do srečanja parkrat letno tudi v živo, tako, da takim ljudem forum pomeni tudi drugačno povezavo, kot zgolj virutualno. Zato tega načina komuniciranja zagotovo ni za zanemariti, sploh pa glede na to, da si marsikdo olajša dušo in najde primerno rešitev svojih težav tudi s pomočjo tega foruma. Menim, da torej ni te oblike medsebojnega sodelovanja in navezovanja stikov za zanemariti in zato je zagotovo priemerna pri vsem tem tudi dostojnost pri rabi nickov !

marija (1)

Sicer si mi pa snedla nik Corrina. Ti ga posodim za nekaj časa.

New Report

Close