V čem je fora….
Tako kot je potrebno biti previden pri uporabi nickov. Če se predolgo držiš enega, de začnejo vsi napadati, ker so tu očitno nekateri, ki ne prenesejo tistih, ki se dalj časa zadržujejo tu gor. Verjemi, pišem iz lastnih izkušenj. Tudi sama sem že pisala pod drugim nickom. Bila sem nekaterim v napoto in nujno zlo je bilo spremeniti nick.
Zakaj bi delala drugim veselje in zapuščala forum, če mi je všeč. Sem človek, ki vedno najprej poskrbi za lastno srečo.
Glej Frida, tebi je forum to, kar si napisala, nekomu, ki je od mestnega vrveža in
življenja zelo oddaljen in nima možnosti iz kakršnihkoli razlogov (ali oddaljenosti ali družinskih razmer in podobno) hoditi v kino, v gledališče, zvečer v barček na kavico ipd., pa morda pomeni povezava s soklepetalci s foruma zelo veliko. Nimajo žal vsi takih možnosti kot ti – “iti med prave ljudi”. Nekateri so res zelo povezani med seboj tu na forumu in pride do srečanja parkrat letno tudi v živo, tako, da takim ljudem forum pomeni tudi drugačno povezavo, kot zgolj virutualno. Zato tega načina komuniciranja zagotovo ni za zanemariti, sploh pa glede na to, da si marsikdo olajša dušo in najde primerno rešitev svojih težav tudi s pomočjo tega foruma. Menim, da torej ni te oblike medsebojnega sodelovanja in navezovanja stikov za zanemariti in zato je zagotovo priemerna pri vsem tem tudi dostojnost pri rabi nickov !
marija (1)