Najdi forum

….da nekateri uporabljate več nick-ov?

Nimam namena raziskovati, ampak mi to daje samo potrditev, da je potrebno biti previden pri dogovarjanju.

Pozdravljen !

No, jaz uporabljam že od vsega začetka , zdaj bo že krepko čez eno leto , samo en nick . Sicer se redko javljam , ampak se :)) Me pa zelo moti priznam , če se pojavi še kakšen enak nick. Tudi zato , ker so običajno mnenja različna in mi ravno ni prav , da se meni pripiše mnenje , ki ga sicer nimam , ali kar je še huje , kakšna prav neprijazna beseda.
Zdaj zakaj menjajo nicke ? Med ostalim tudi zato , ker ne želijo biti prepoznavni. Pa je lahko razlog tak ali drugačen …
Tebi pa svetujem ja, da si previden , mogoče ravno ni dobro , da se odzoveš na vsako provokacijo . :))

Lp, Jana

Previdnost je mati modrosti. Mati pa je postala prav zato, ker ni bila dovolj previdna. Torej previdno.

Ja, to že drži, da se nekateri želijo “spreminjati” s pomočjo nickov, da želijo biti kdaj pa kdaj drugačni oz. izraziti svoje mnenje na drugačen način, morda bolj “ihtavo”, morda si želijo kateremu od forumovcev iz kdo ve kakšnih razlogov drugače replicirati kot replicirajo ponavadi in kot je njihov običajni stil. Pri tem se seveda spet lahko vprašamo zakaj: gre morda takemu sogovorniku, ki spreminja nicke kaj v nos, ga kdo jezi, mu kdo zaradi njegovega mnenja ne odgovarja in želi replicirati bolj grobo ali bolj provokativno, ali pa v sebi le nosi tiho željo po “biti malo drugačen”, kot ponavadi? Morda pa se kdaj pa kdaj pojavi želja po “grobem odgovarjanju” ali po želji pisati pod nekim drugim nickom zgolj in samo zato, da se tistega, ki ta nick običajno uporablja blamira in pri forumovcih povzroči rahlo zmedo, ker ……. in tako dalje in tako naprej. Lahko komu gre kdo tako zelo na živce, da je privzem njegovega nicka in repliciranje v popolnoma drugačnem stilu tiho podj….anje in nagajanje prvemu nicku. Saj smo doživeli take in podobne provokacije pri Zinki, se še spomnite. Je pa stvar “posluha” posameznika, koliko ima moč ugotoviti, da se pod nickom, ki ga običajno prebiramo, skriva nekdo drugi.

In vsi, ki spreminjajo nicke pač pozabljajo, kako lahko in enostavno je odkriti pisca, če se le izkaže potreba po tem. Če le pride do žalitev in podobnega…. je moč ugotoviti, kateri nick se je prelevil v drugi nick in repliciral ……. ne glede na to, ali se je potrebno prijavljati ali ne, je to seveda moč ugotoviti, če se nekdo v to poglobi, četudi bi za marsikoga to bila čista izguba energije. A če je kdaj pa kdaj nujno, je pač nujno ……..

marija (1)

Yap . dobro napisano Mariči !

Hm , čau :)))))
si mi dala mislit !

Imam celo občutek, da nekdo piše maile in se predstavlja zame. Upam, da se motim.

Mene provokacije sploh ne motijo, saj znam odgovarjati, če ni ravno pod pasom, takrat se pa tusi sam spustim.

Moti me to, da ena oseba ne zna obdržati samega sebe pod kontrolo in zaradi zmedenosti lastnih prepričanj menja nicke.

Verjamem , da znaš -dp- . Ni ti pa nujno , veš :))

Imeti moraš več kot občutek. Vedeti moraš kaj si pisal in kaj ne. Predpostvaljam , da misliš na poste na forum in ne na maile ?

lp, Jana

Vem, da ni nujno, ampak…… Zato smo na forumu in zato nisem pristaš Emajliranja.

Če te nekdo na forumu ” provocira ” , ni nujno , da mu odgovarjaš. To sem mislila .Sicer sem vedno pametna za druge :))) zase ne , ampak je res nekaj veš, kdor molči desetim odgovori .
Kar se pa tiče emajliranja , hehe, dobe izraz , je pa tako , jaz si pišem vedno in izključno s tistim , za katerega menim , da si moje prijateljstvo zasluži..
Tko nekako :)) in takih je recimo , zelo malo :)) ampak so :))

Maile, ampak ker so samo sumnjičenja, bom ukrepal drugače.

Jaz ne pišem nikomur.

Kaj si pa počel , da si ” zabredel ” v to ?

Potem – dp – se nikar ne sekiraj za nič !!!!!
Na koncu hočeš , nočeš , se vedno razkrije kar ti je bilo podtaknjeno ! Samo , da mine čas !

Oki, imej se lepo !!

Po lastni neumnosti sem objavil naročniški mail, ki ga uporabljam samo poslovno.
Veš čudno je, ko se ti nekdo zahvali za pošto, pa pojma nimaš zakaj gre.

Glej, če nisi pisal ti, in jaz verjamem da nisi, se nimaš za kaj sekirat !
Samo in izključno ti , lahko pišeš iz svojega maila, to veš ali ne ?
Torej , je vse ostalo provokacija in naj se te ne dotakne ! Me razumeš ?

Ja to vem. Ampak, ko bi ti vedela kako je to vse skupaj komično. Če bi brala kronološko nekatere teme in maile, ki sem jih dobil, bi se samo smejala.

Ja , verjetno res. Samo nisem ravno vsemu sledila. Nekako v petek sem videla , da si se nekam ” zapletel ” :))) .
Bo, že ! Drži se lepo , pa s pametjo in bo !

Čau , Jana

New Report

Close