Najdi forum

V bloku sosedov pes laja noč in dan

kot vem ni sodišča, ki bi razsodilo v prid tožnika. Zakaj? Zato ker
ni tovrstnih Zakonov. Ne vem, ne verjamem, da je še kakšna država,
ki ima zadevo kot je, neusmiljeno, pasje lajanje od jutra do večera,
za nekaj samoumevnega in psa oz. njegov lajež za nekaj nedotakljivega.

Upam, da me policistka prijavi, ker bom zadevo spravila naprej.V medije.
So stvari, ki se ne bi smele dogajati na plečih otrok in starejših
oz. bolnih, ki iz tega ali drugega razloga, slabo spijo. Ko se
za silo umirijo jih prebudi lajanje psa.
Pravtako oz. enako se ne bi smele dogajati na plečih nikogar drugega.
Lastniki psov so netolerantni, nesramni.
Greš na sprehod ko za teboj pridirja odvezan pes ti pa ( ali otrok) strahoma čakaš kdaj se bo kaj zgodilo. Zadnje čase prebiram
še in še novic o tem kako so psi ( domači) umorili( da uporabim
policistkin žanr) domačega otroka. V igri pač pa vseeno.

Nekaj se bo moralo spremeniti tudi v tej smeri.[/quote]

Oh, joj. Jaz zaradi otroškega joka slabo spim že nekaj tednov. Najbolje, da zahtevam izselitev sosedov ali pa da dojenčku ponudim en slasten obrok mleka, a ne?

255nepr
ti se lahko tolazis, da bo otrok kmalu nehal jokat ker kot je znano otroci odrascajo in se spreminjajo, cucki pa lajajo do njihove smrti nekaj let.
Je pa tako, zival primerjat s clovekom, neokusno in packasto.
A tudi ti serjes po travi, jes iz skodele na tleh z gobcem, se cohas s tacami, ne umivas ampak tu in tam polizes svoje genitalije, das vse v gobec, laufas za zogo ali ostalimi predmeti ki se ti jih vrze….
Ja ocitno, ti ze, nekateri “iz opice izvirajoci osebki” ste res na tej stopnji, normalen clovek pa ne pocne tega in je nekaj stopenj v razvoju dalje.

Petarda je prav tako dobra stvar in to veckrat in sred noci, hihi.

Dobro bi bilo tudi npr. posneti kaksno metal muziko in sosedom nastavljati sred noci pred vrata, na okna itd.

Jaoo komaj zdaj vidim, pa tu na tem forumu se ima en blesavec ze za “POLICIJO”, to sem se zdaj nasmejala! Ja seveda, policija bo prisla na forum pa si dala nick policija in pisarla, jooj ta oseba je zrela za psihiatra…kdo pa dandanes se misli, da je “policija”, razen tistih, ki to res so.
Kako pa policija dela, pa vemo vsi, ki znamo steti do tri. Sigurno ne hodijo na forume, si dajo nick policija. To je ze nevarno stanje.

Kot bi se jaz tu prodajala za Obamo in bila prepricana, da sem res on.
Prav nasmejala sem se te maskeradi, policiji namrec.

Jaz grem tudi zastrupit sosedovega cucka in enega sem tudi ze, predlani, sem mu kar podganji strup nametala. Tako. Prosim za ovadbo, “policija”.

Karletto, pa ne na balkon. Majke, to pri nas dela eden …., pes laja kot nor, na vse kar pasjega leze v soseščini, in to v petem štuku, neka večja pasma… Ti povem, da kar odmeva med bloki.

Ne, ti res nisi iz opice razvijajoč osebek, ti si ostala na nivoju gliste. takšne kot si ti bi morali postreliti že zdavnaj, takšni zmazki, takšni izrodki, takšne napake narave kot si ti, bi morali takoj iztrebiti. Še najbolje bi te bilo zažgati, ker tudi tvoje nagnusno truplo bi onesnaževalo naravo. Si sploh prebrala kaj si napisala? Ti resnično spadaš v umobolnico, ali pa si mogoče že tam? resnično se sprašujem, kako lahko obstajajo takšni “ljudje”, nekaj tako zaostalega in primitivnega! Prav zares si vredna usmiljenja, stara zagrenjenka!!

dojenčki jokajo, starši navijajo radio, fotri vzklikajo ob nogometnih tekmah, mulci mečejo petarde, vpijejo, ko spodaj igrajo košarko, vriskajo, imajo glasne obiske, se prerekajo, pretepajo, kašljajo, prdijo, rigajo, jokajo, se veselijo, se iščejo in kličejo, brnijo mešalniki, ropotajo pralni stroji, razbijajo stene, ko vgrajujejo novo klimo, prevračajo stole in po feng šuju premikajo pohištvo, zabijajo žeblje za slike, sesajo, pojejo ko se tuširajo, splakujejo wc, seksajo in orgazmirajo, hodijo v coklah po stanovanju, debatirajo na hodnikih, loputajo z vrati, puščajo odprta okna pri prepihu, smrčijo, nosi jih luna, pa vpijejo, ko jih mučijo nočne more …

… potrebnih bo veliko zrezkov, da bo TIŠINA!

P.S. … drugače je pa res nekaj: ne razumem, zakaj imajo kužke ljudje, ki zanje nimajo časa.

pa to ni res, če vas pa vse moti, pa bajto tam nekje v rovtah kupit pa bo mir ponoči!
Zbrihtajte se problem ni pes, otrok, obisk, feng šu, problem so brezobzirni ljudje! Njim dajajte `zrezke´!

pa saj to je bila tudi poanta feng šujev, pralnih storjev in joka dojenčkov …

Ti pa si lastnik psa, ki nonstop laja, a ne? In sicer eden izmed tistih brezobzirnežev, ki bi morali dobiti po glavi 🙁

New Report

Close