Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Prosti čas Skrinjica idej! v bazenu s tamponi

v bazenu s tamponi

Vem, da je bilo tem glede menstruacije že ogromno, ne me prosim linčat. Torej: jaz menstruacije nikoli ne prestavljam, me pa seveda tudi na dopustu velikokrat doleti… Tako bo tudi letos. OK, tamponi so tu, ne traja prav dolgo, močno pa je le prva dva dni, potem pa zelo hitro izzveni. Jaz se ponavadi samo prvi dan ne kopam, potem pa pač grem v vodo in si takoj potem zamenjam tampon. Letos pa gremo v Grčijo, kjer bomo imeli poleg hotela bazen, malo dlje pa morje. Ker strašno rada plavam, bi mi jutranje plavanje v bazenu zelo pasalo – pa še tamalega bi lahko vzela zraven, da bi ta velika dva lahko še malo dlje spala. PA me zanima: ali imate kakšne izkušnje: ali sploh lahko grem s tamponi v bazen? (pa recimo, da je voda zelo čista in da se ne bojim vnetja) Ali se bo za mano vlekla kakšna krvava sled? V morju tega še nisem opazila, vendar je tam vseeno malo drugače. Prosim za konkretne izkušnje.

brez problema se lahko kopaš in nič se ne bo vleklo za tabo.

Na bazenih v straniscu velikokrat vidim krvave tampone, vendar pa v samem bazenu se nisem opazila, da bi se za katero vlekla krvava sled. Tako da se ocitno to ne dogaja in si lahko brez skrbi. Ce se res ne bojis vnetja. Moje mnenje je … Ce se ze moras kopati z menstruacijo, je bolje, da se v morju.

************************************************************************************************** Your fifteen minutes are almost up. Mine have lasted a lifetime. (Denny Crane)

Zanima me, kako je z nošenjem mooncup-a ponoči. Pa tudi kaj se zgodi, ko si v stoji (sem športno aktivna) na glavi? Verjetno se vsebina čašice zlije nazaj v telo in kaj se zgodi takrat? Pa še to, v primeru, da je dalj časa mooncup v telesu, kar pomeni, da je lužica krvi v telesu, ali ni to leglo bakterij?

Menstrualna kri je zelo čista in ni leglo bakterij. Ko pride v stik z zrakom, se začnejo organske snovi razkrajati, zato dobi močan vonj.

Pa tudi kaj se zgodi, ko si v stoji (sem športno aktivna) na glavi? Verjetno se vsebina čašice zlije nazaj v telo in kaj se zgodi takrat? [/quote]

Kri pride v usta, debelo požri pa je.

New Report

Close