Najdi forum

V 13- tednu bolečine?

Prosim za pomoč,

Sem v 13 tednu nosečnosti, danes ponoči sem zelo slabo spala, imela sem občutek , da imam prebavne motnje, a danes v službi me boli spodnji del trebuha, čisto spodaj kot da mi hoče kaj uiti ven, bolečine so med sedenjem, če hočem hoditi je še slabše.

Danes popoldne imam merjenje za nuhalno zato nisem klicala svoje ginekologinje, a mi bodo na nuhalni tudi vedeli razložiti o čem se gre?

Pred 4 leti sem že rodila, a v nosečnosti nisem imela nobenih o teh problemov.

Prosim za vaše mnenje oziroma izkušnje, ki ste jih imele morda s podobnimi težavami.

LP

Si imela morda medtem kakšno operacijo, si rodila s carskim?

LP Neja

Jaz sem imela bolečina od 4. tedna naprej in do konca pri obeh nosečnostih, pa je bilo vse OK. Bi pa seveda vprašala na pregledu.

lp:) in lepo nosečnost

tudi jaz sem imela iste probleme in me je včasih tako močno zvilo da sem mislila da mi bo kaj uslo ali pa da me kdo brca. potem pa sem prašala ginekologa in odgovor je bil, da včasih nekatere bodoče mamice boli ker se maternica oz mišice ki obdajajo maternico raztezajo. ampak to me je bolelo samo dobre 4 tedne potem pa je nehali. res pa je da me je po porodu bolela medenica tako močno, da sem včasih mogla sesti kar sredi dnevne sobe ali pa na stopnicah. Vseeno pa prašaj ginekologa kaj bi to lahko bilo ker pač nista dve nosečnosti enaki.
srečno

Po operacijah ali po porodu lahko ostanejo zarastline. Mene so blazno bolele. Sem jemala tablete proti bolečinam, da je bilo znosno.

LP Neja

jaz sem bila v priblizno takem casu na morju in seveda me je precej bolelo (zakaj le bi bile pocitnice brezskrbne?!). Po kaksnih 2 tednih me je nehalo in me ni nikoli vec.
Vseeno pa poklici ginekologa, da bos bolj mirna.
Srecno

Pri meni je bilo enako, a je po dnevu do dveh minilo. G mi je rekel, da gre najverjetneje za raztezanje maternice in naj takrat pač malo počivam. Če čez dva dni ne bo bolje, pojdi k zdravniku, boš vsaj mirna.
lp
Tina

New Report

Close