UZ trebuha…čakalna doba?!?
Pozdravljeni
Hu, skor ne morem verjet.
Neki me sumnjivo tišči od trebuhu, pa mi je dala moja zdravnica napotnico, za ultrazvok trebuha.
Najprej sem se hotla naročit na Viču… so rekli, da naročajo po 15. avgustu šele… in mi rekli naj se obrnem na zdravstveni železniški dom. Poklicala sem tja… tam so me naročili za 27.8 2005 ..(aja, upam da 2005 , tega pa nisem vprašala) hehehe
A mogoče kdo od vas ve, je vredo še kam poklicati. Kam? Kako je s tem na samoplačniško varianto? vsota?
Hvala vsem za mnenje
Lep pozdrav….bodite zdravi!
Soseda,
variant za čimhitrejši UZ je veliko. Če imate denar se naročite pri samoplačniških ordinacijah ( Lipa d.o.o., Barsos MC…) tam boste verjetno na vrsti v 14 dneh in boste odšteli nekje 12-15 tisoč, ali pa prekličite vse zdravstvene domove v Lj. regiji in se poskusite naročiti za pregled z napotnico. Predlagam vam da pokličete še ZD Kamnik, ZD Domžale, ZD Medvode in si izberite najugodnejšo varianto. Knjižica, ki jo izdaja ZZZS Kako do zdravnika vam bo v veliko pomoč glede telefonskih številk – tam so zbrani vsi javni zavodi in zasebniki s koncesijo za opravljanje zdravstvenih storite.
LP Maria