Najdi forum

Spoštovani,

zaradi že dolgotrajnih bolečin v desni rami (bolečina se potegne še v mišico nadlahtnice) sem bila na UZ, kjer je bilo postavljeno naslednje mnenje Tendinoza supraspinatusa z znaki utesnitve. Zdravnik je najprej priporočil jemanje NSAR, katere sem jemala 14 dni. Stanje se je izboljšalo, vendar še vedno ob določenih gibih čutim bolečino v ramenu. Kot nadaljnji korak pri zdravljenju je bila priporočena blokada.

Delam pretežno administrativna dela in sem večinoma časa za računalnikom.

Kaj menite, ali naj se odločim za blokado ali naj prej poskusim še kaj drugega.

Zahvaljujem se vam za odgovor in lepo pozdavljam. M

Pozdravljeni,

opravičujem se za pozen odgovor. V forumu so namreč aktivirali nov vmesnik, ki omogoča najdbo “izgubljenih” vprašanj. Ali imate z ramo še težave?

Lep pozdrav, Iztok Pilih [b]ARTHRON, KLINIKA ZA SKLEPE, HRBTENICO IN POŠKODBE UKMARJEVA 2, 1000 LJUBLJANA[/b] [b]AMBULANTA LJUBLJANA,[/b] Ukmarjeva 2, 1000 Ljubljana [b]AMBULANTA MARIBOR,[/b] Lavričeva 1a, 2000 Maribor Naročanje na telefon: [b]041 654 330[/b] ali [b]01 601 11 70[/b] ali na elektronski naslov: [b][email protected][/b]. [b]www.arthron.si[/b] Direktor: mag. travm. Iztok Pilih, dr. med., spec. kirurg član Ameriške akademije ortopedskih kirurgov

New Report

Close