Najdi forum

Naslovnica Forum Duševno zdravje in odnosi Arhiv Sociala Arhiv – Sociala Uveljavitev otroškega dodatka v Avstriji???

Uveljavitev otroškega dodatka v Avstriji???

Eno vprašanje imam, z partnerko imava otroka. jaz živim pri njej prijavljen začasno.
Zaradi tega se v evidenci iz gospodinjstva ne vidi, da živim dejansko tam. Ali bom dobil otroški dodatek?
lp

Tudi, če ste ločeni lahko dobite razliko za OD v Avstriji, če je mati otroka zaposlena v Slo in dobiva tukaj OD.

Pozdravljeni!
Partner je zacel s delom v avstriji. Supaj imama enega otroka. Sem beez sluzbe na porodniski. Jaz imam iz prejsnje zveze 2 otroka in on 2 otroka. Ali lahko uveljavlja OD za moja 2 otroka iz prejsnje veze ali samo za skupnega in ali lahko on uveljavlja OD ( Razliko) za njegova 2 otrok iz prejsnje zveze. Se more njegova bivsa s tem strinjat in kaj podpisat? Prosim za pomoc. Lp

Pozdravljeni! Imam eno vprašanje glede prejemanja OD v tujini (Ciper). In sicer imam tako situacijo. JAz imam stalni naslov nekje, hčerka in oče drugje. Vendar hčerka živi z mano in sva prijavljene na začasni naslvo na istem kraju. Oče nima začasnega prebivališča-živi na stalnem, ki je drugačen od najinega začasnega. Oče je zaposlen v tujini (firma je prijavljena v tujini) in bi želel uveljavljatu OD v tujini. Jaz sem brezposelna in ne prejemam OD v slo. ALi je možno uveljavljati OD v tujini in na kakšen način ptoem izpolnim obrazce. Se mi ustavi, ko ne vem kateri naslov navesti..stalni ali začasni.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close