uvajanje hrane
Pozdravljeni.
Rada bi vas spet povprašala za mnenje oz. za vaše izkušnje. O tem ste pisali malo niže a me vseeno zanima bolj natančno. Namreč. Mi bi lahko začeli po bioresonančni terapiji z uvajanjem mleka. Vendar kako? Začnem naj po žličkah (najprej eno, nato dve in tako naprej). Ali lahko, če se nam ne pojavijo novi flekci, po treh tednih dam otroku že kar dva mlečna obroka (za malico jogurt, za večerjo riž ali kaj podobnega?)? Katero mleko naj uporabim za kuhanje? Fantek bo star 10 mesecev.
Odpravili smo tudi alergijo na nekaj vrst mesa. Kdaj naj potem začnem uvajati to? Lahko bi mu ponudila govejo juho, ali moram čakati, da sprejme najprej mleko?
Že vnaprej hvala za nasvete.
Petra
mi delamo tako:najprej sem dajala polno zrnato pšenično moko v kruh.ko pa smo začeli uvajti jaca, sem dala moko stran.tudi jajca dajem na par dni razlike 2-3 dni. šele po 3 eh tednih gre pa to skupaj ampak v zelo malih količinah.jaz bi na vešem mestu mleko pustila čisto za konec, ker kravje mleko itak ni tako zdravo kot mislimo(piše v ogromno člankih).če pa vseeno hočete pa dajte res po žličkah. jogurte pustite za na konec. meni na ta način gre čeprav zelo počasi in šele od 15 ih alergenov ki to več niso sem v 2eh mesecih dva uvedla in je treba pač času dati čas. mene veseli že to, da ima hči sedaj čudovito kožo.srečno!!